Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Igen mert vártam egy ilyen infót amit most leírtatok!
Eddig kábé falnak "beszéltem", mert csak annyi válasz jött, hogy kérdezzem meg bővebb infóról az ASUS-t de úgy jobb ha valakinek személyes tapasztalata is volt már. Meg mint írtam, kérdeztem őket FB-n hogy mi is a helyzet ezügyben, aztánnem voltak nagyon képben, utána kontaktot kértem tőlük, de válaszolni sem voltak hajlandóak
így azt éreztem hogy inkább kiírom más asus topikokba is 
-
kkdesign
senior tag
Hali, azt szeretném kérdezni, hogy egy ASUS droidos tabletnél, ha a gyári készüléket megrootolom, akkor ugye veszik a garancia, viszont unroot esetén elfogadja a készüléket a szerviz ha neadjisten baja lenne? Az Asus FB oldala nem tudott érdemi információval szolgálni... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Eddig kábé falnak "beszéltem", mert csak annyi válasz jött, hogy kérdezzem meg bővebb infóról az ASUS-t de úgy jobb ha valakinek személyes tapasztalata is volt már. Meg mint írtam, kérdeztem őket FB-n hogy mi is a helyzet ezügyben, aztánnem voltak nagyon képben, utána kontaktot kértem tőlük, de válaszolni sem voltak hajlandóak