- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarkee
csendes tag
válasz
tpeti78 #4838 üzenetére
Gondoltam rá én is, de van 1 funkció ami pontosan követi hogy mi viszi az akksit, ez pedig azt mutatja, hogy 51% képernyő (10 percet volt bekapcsolva 4 óra alatt és így ment le az akksiból 12 %) a többi pedig szépen leosztva maga a rendszer, és elhanyagolható mennyiségben az avg.
Feladatkezelőben semmit nem mutat, hogy futna, csak a rendszer elemeit, + ugye az avg :S -
anarkee
csendes tag
Üdv!
1 napja van nálam egy Asus MeMo Pad 7 176cx. Gyakorlatilag a legfontosabb nézőpont a vásárláskor az volt, hogy mindenképpen lehessen Hearthstoneozni rajta. Nos a játék fut rajta faszán, viszont 1 átlagos meccs, kb 6-8 perc, de max 10 közel 20% akksit leszív. Gondoltam nincs jól megírva valami a játékban, majd javítva lesz. Viszont itt jön a nagyobb gond: full takarékos üzemmódban van a tab, wifi,bt,szinkron minden kikapcsolva, ennek ellenére 45%ról 11 óra alatt lemerült 0-ra, úgy hogy senki még csak hozzá sem ért. A készülék gyári, 1 frissítés ment rá, amit kért első indítás után, HS, Szókereső, AVG, AVG cleaner, ennyi program van rajta, semmi más. mi lehet a gond? holnapig vissza tudom vinni cserére a cuccot, esetleg kérjek helyette LG G Pad 7-et ? vagy jó ez az Asus csak hibásat fogtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest