Új hozzászólás Aktív témák
-
anarkee
csendes tag
Üdv!
1 napja van nálam egy Asus MeMo Pad 7 176cx. Gyakorlatilag a legfontosabb nézőpont a vásárláskor az volt, hogy mindenképpen lehessen Hearthstoneozni rajta. Nos a játék fut rajta faszán, viszont 1 átlagos meccs, kb 6-8 perc, de max 10 közel 20% akksit leszív. Gondoltam nincs jól megírva valami a játékban, majd javítva lesz. Viszont itt jön a nagyobb gond: full takarékos üzemmódban van a tab, wifi,bt,szinkron minden kikapcsolva, ennek ellenére 45%ról 11 óra alatt lemerült 0-ra, úgy hogy senki még csak hozzá sem ért. A készülék gyári, 1 frissítés ment rá, amit kért első indítás után, HS, Szókereső, AVG, AVG cleaner, ennyi program van rajta, semmi más. mi lehet a gond? holnapig vissza tudom vinni cserére a cuccot, esetleg kérjek helyette LG G Pad 7-et ? vagy jó ez az Asus csak hibásat fogtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest