Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLaci
őstag
öcsém most németországban dolgozik (önkéntesként, de így is azért elég jó költőpénzt kap) egy évet, ő most ott akar venni egy tabot (amivel tud skypeolni, böngészgetni amíg ott van), a memo pad HD7-et és a 2012-es nexus7-et ajánlottam, a memo pad 150 euró újonnan, de talált használt 32gigás nexus7-et 130-ért és most inkább afelé kacsintgat mert olcsóbb lenne (a kis skót
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.Skypeolt már valaki HD7-el, jól fut rajta a skype, videó és hangminőség megfelelő? (fontos kérdés öcsémnek)
-
SkyLaci
őstag
attól függ mennybe kerül a nexus7, és hogy az milyen (használt, jó állapot, garanciás)
Azt gondolom hogy Nexus7 inkább azoknak jó vétel akik egy kicsit geekek, akik igénylik a gyors frissítést, beérik az alap androiddal, és nem félnek rootolni és romolgatni hogy testre szabják a készüléket.
A Memo Pad HD7 pedig inkább azoknak való akik szeretnének egy olcsó jó tabletet és azt a gyári szolgáltatáskínálattal használni root és romolgatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de nem vagyok benne biztos hogy jobban jár a használt nexus7-el (ő nem rootol, nem romolgat), mint egy új memo paddal...ha megy az otg a 4.2.2-el szerelt memo padon akkor szóljatok, mert az szerintem perdöntő lehet a választásban.