- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
AVarice #1198 üzenetére
1, MiraCast: ha van olyan (wifis) tv-d, ami támogatja ezt, akkor a wifi direct beállításnál megkeresi a tablet a tv-t
2, ChromeCast: itt csak a tablettel elindított youtube filmet -zenét nézed, de a tableten lévő tartalmat nem. Külön ezköz kell hozzá, ez maga a Chromecast dongle. Ezt kipróbáltam, az elsőhöz nincs meg a hardverem. -
emerzee
aktív tag
válasz
AVarice #1004 üzenetére
A bluetooth-nak pont az a lényege, hogy ne legyél kábelhez kötve, ergo, ami bluetooth-os, az akksis... Szerintem, az ebay-en érdemes 7-es bluetoothos tokot keresni. Nekem semmi bajom a képernyőbillentyűzettel. Szerintem, a mini billentyűkkel inkább meggyűlne a bajom, főleg, hogy magyar kiosztású szinte tuti nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest