- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
A miének sem recseg, sőt a Nexusom sem, pedig az refurbished, úgyhogy tuti volt a szervízben és szét is szedhették. De ha hazaér, letesztelem ismét a memo padot. Mondjuk én is olyan paranoiás vagyok, hogy tekerem, csavarom a készüléket és ha kicsit is reccsen, akkor már "jujj, sz*rt vettem".
-
moli.hu
őstag
Nem keresek hibat, hanem en sokkal oszintebb vagyok az atlagembernel, ki merem mondani az igazsagot, merek kritizalni/megserteni masokat.
Masreszt ram nagysagrendekkel kevesbe hat a vasarlas utani onigazolo kompanzacio (kognitiv disszonancia, erdemes utanaolvasni), mint a tobbiekre.Egyebkent ha minden igaz es nem tevedek, nekem ez az elso Asus-termekem (Asrock volt), igy lehet az utolso is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest