- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
atiiika #3997 üzenetére
ASUS Persona Cover for Memo Pad HD7........nekem ez van. A Mediamarktból rendeltem, 6000 szállítással. Kivágások a helyükön vannak, elég masszív szilikonszerű anyag. Jo nehéz is lett tőle , minimum megkétszerezte a sulyát. Annyira megvédi szerintem, mint a bőrtokok, amiket 3000-nél olcsóbban nem találtam, amihez ugye hozzáadódik a postaköltség... ez meg legalább a hozzávaló, bár kicsit bő szerintem, persze nem annyira hogy gondot okozzon.
-
SztiviVander
addikt
válasz
atiiika #3997 üzenetére
Idehaza én nem láttam a gyári asus tokon kívül normálisan méretezettet. Viszont itt ajánlották EZT és EZT, ezeket meg is vettem. Ez első egy kicsit keményebb anyag, a tab pedig műanyag fülekbe pattan be. Ennek ki van vágva rendesen még a hangerő gombok környéke is. A második puhább anyagból van, kellemesebb a fogása, ami begofja a tabot az is olyan puha anyagból van mint a többi rész. Ennél a hangerő és bekapcs gombokat kicsit macerásabb megnyomni. Mindkettővel megy a transcover funkció. Én most a másodikat használom, az első tartaléknak el van rakva. Kb. 2 hét alatt megjött mindkettő, ha nem sürgős akkor én nem vennék ilyet itthon 3-4x -es áron még akkor se ha lehetne kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB
- Huawei MatePad Pro
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest