Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Hát ezt sajnálattal hallom :-/
Egy két apróbb hibát is észrevettem: pl a főképernyő widgetén jól írja ki az időt (csak sajna nem találtam a 24 órás időformátumot hol kell beállítani) viszont a sarokban,ahol az aksit is mutatja néha befagy az idő(meg a fentről lehúzható gyors menüben is), újraindítás segít rajta. Eddig ilyet fordítva tapasztaltam leginkább,hogy a widget csúszik.
Az Asus to do-ban el van csúszva a naptár, pl szeptember 8 vasárnap volt, abba hétfő (igen,jó évet néztem)Az ilyen kis apróságoktól eltekintve összességében elégedett vagyok. Tetszik a formája,kézreáll, nő lévén pinket vettem,így egyik férfi rokon/ismerősöm sem akarja kölcsön kérni
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.Poénból kipróbáltam a Tv-vel tükrözést, igazából azzal se volt hiba. NFS-t kifejezetten jó volt úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videókból mindent vitt,bár igaz én amióta androidos kütyüt használok,az első letöltésem mindig az MXplayer volt. Játékok is mennek rajta (NFS, Spiderman,Ravensword) Max Payne is elindult,de a gombok valamiért nem jelentek meg. Olvasni is jó rajta,a böngészője pedig bitang gyors. Ezért az árért tökéletes.