- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
HW-ben mindent visz akadás nélkül, de így akkor semmivel sincs hang, se 2.0, se 5.1, se DTS semmivel nincs hangom. De ez talán csak az én hibám, tényleg nem foglalkoztatott a dolog, nem nagyon értek hozzá, hogy a SOC mit tud, talán csak az MX player-ben kéne babrálni valamit... Nálam ha megvan a film megy a TV-re és a tabinak innentől kezdve nem sok dolga maradt eddig...
Azt tudom mondani, hogy szoftveres dekóderrel minden esetben van hang, a 720p még energiatakarékos módban is gyönyörűen megy. De a 1080p-vel bármit csinálok, kikapcsolt energiatakarékosság mellett is legjobb esetben szerintem 16-18FPS-el megy, tehát erőteljesen akad, ha hagyom 2-3 percig menni a filmet, akkor talán 18-20FPS megvan, de még így is a nézhetetlen határát súrolja.
Talán ki kellene próbálni egy kevésbé brutális 1080p-vel is, mert ez 1920*1080 és 17,7Mbits valljuk be nem erre a kütyüre van szerintem kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Tőzsde és gazdaság
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest