Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
DTS hangsav licensz gondok miatt eleg sok lejattszonal nem megy, MXPlayer-ben be lehet allitani hogy SW dekodolja a hangot (ez arra vonatkozik amikor nem DTS hangsav van). DTS-hez kulso plugin kell, guglival azonnal megleled. Nem talalkoztam meg olyan nem-DTS savval amit nem vitt az MX.
-
Batman007
tag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Mkv hangproblémát nekem a bsplayer oldotta meg.
Egyébként érdekes, hogy nálam nem minden film megy röccenés nélkül(igen, mx playerrel meg minden mással). Pl múltkor teljesen véletlen letöltöttem egy 60 fps-es mkv-t és egyáltalán nem vitte szépen. Nem tudom, hogy nálam a beállításokkal van-e valami..

Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi