- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
tpeti78 #3600 üzenetére
Ez egy nagy határ szar lesz. Az intel procit nem is támogatja teljes mértékben az android. Lehet majd szopni vele. A lényeg viszont, hogy ha már frissítenek, legalább tettek volna bele több ramot. Gondolom, tudják, hogy az intel procival szopás lesz, így nem pazarolnak bele többet... De még ennyit se ér az egész, amit ide leírtam, inkább más téma:
Délután lefeküdtem aludni kicsit. Előtte betoltam 2 palacsintát. Azt álmodtam, hogy leejtettem a tabot, és berepedt a képernyője... Majdnem elsírtam magam álmomban. Az egyetlen jó az álomban, hogy a transcover sokat csillapított az esésen...Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni...
Ui.: Részemről a tab átment hétköznapi "Imádlak" eszközbe. Filmet nézek, netezek, játszok, semmi extra bújás... Belaktam, megszoktam szeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest