Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez egy nagy határ szar lesz. Az intel procit nem is támogatja teljes mértékben az android. Lehet majd szopni vele. A lényeg viszont, hogy ha már frissítenek, legalább tettek volna bele több ramot. Gondolom, tudják, hogy az intel procival szopás lesz, így nem pazarolnak bele többet... De még ennyit se ér az egész, amit ide leírtam, inkább más téma:
Délután lefeküdtem aludni kicsit. Előtte betoltam 2 palacsintát. Azt álmodtam, hogy leejtettem a tabot, és berepedt a képernyője... Majdnem elsírtam magam álmomban. Az egyetlen jó az álomban, hogy a transcover sokat csillapított az esésen...
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni... 
Ui.: Részemről a tab átment hétköznapi "Imádlak" eszközbe. Filmet nézek, netezek, játszok, semmi extra bújás... Belaktam, megszoktam szeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni...