Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
válasz
canniball #2686 üzenetére
Ha a memóriára gondolsz, akkor van olyan app, ami kevesebbet eszék. Ha az akkura, akkor én olyat még nem tapasztaltam. Még soha nem jelent meg az akku használati listában. De amint mondtam, rengeteg van a Play-n. Talán túl sok is.
...az Opera Mobile-ban be lehet állítani, hogy a flash cuccokat csak akkor nyomassa ha direkt ráböksz, ...
Van.
Nálam itt: Beállítások - Haladó - Flash és plug-inek engedélyezése - Igény szerint.
Azért írom, hogy nálam, mert a tab nem nálam van, hanem családtagé. Én csak szükségből követem a fórumot.
Nálam csak egy Desire S van ICS-vel.Böngésző
A Chrome-t én sem nagyon szeretem, mert akadozik és zabálja a memóriát. Mondjuk azt PC-n is, de ott még elmegy. Azért szeretném, hogy jobb legyen, mert mindenemet leszinkronizálja. De lehet, kénytelen leszek keresni valami mást, mert kezdtetek óta fent van, de még mindig nem sikerült rajta javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest