- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Nekem a bal alsó sarkán recseg egy cseppet a hátlap, de nem vészes. Ennyi pénzért meg végképp elfogadom. Persze jobb lenne valami alu ház, retina kijelző, kávéfőző, gyors étterem, popsitörlő meg amelyik pénzt fialtat, de pénztárcakímélő megoldások közül a Memo pad HD 7 szerintem a legjobb választás, melyet nem csak az ára miatt érdemes venni, hanem mert jó is!
Másoknak: Véleményem, hogy lehet fikázni, nem tudja az OTG-t, stick-et stb. Akkor tessék valami nonamet venni, amibe belepakolnak mindent, de nem Asus. A tablet meg véleményem szerint nem erre való. Erre ott a mobilnet telefonon, ultra book, Asus transbook stb stb.
A végén még jó, hogy nem kezdjük el a teljesen jó, nem tepsi méretű padunkat hasonlítgatni egy iPad 2-höz, vagy tudom is én mihez. Persze hasonlítani lehet, de nem ócsárolni. Furcsa nekem ez az ideológia.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest