- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
megertelek, en 1 eve almodozom egy 7-es tabletrol, amiota az elso nexus7 megjelent, de nem vagyok hajlando 40-nel tobbet aldozni ra. Boven megengedhetnek magamnak egy tucat nexus10-et, de nekem nem eri meg. Es az a helyzet, hogy az elso nexus7 ota ez az elso tablet, ami egyartalan szoba johet nalam - mondjuk nekem nagyon fontos a minimum 720p felbontas filmnezes miatt es a gps a navigacio miatt (miutan voltam 2 hetes nyaralason egy 3.5inches navigacioval..) A gps miatt a tabletek 90%-a eleve kiesik. Vartam en az uj nexus7.2-t, de ennyiert.. Itt lathatod, hogy mar regota szemezek a memopaddel, nagyon valoszinu, hogy ilyet fogok venni, meg akkor is, ha nem sikerul az usa import, de akkor megvarom, hogy csokkenjen az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mobil flották
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest