Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
Tejes Pite: Jaja. Ezért jó, hogy még nem frissítettem. Unroot, és romfrissítés, ha gond van, és megy vissza gariba. Amiről nem tudnak, az nem fáj...
Gergom91: A custom rom, egy olyan rendszer a készülékhez, ami teljes szabadságot ad (nagyrészt). Magánemberek írják, hobbyból. Vannak benne extra funkciók, extra kinézet, tuningolási lehetőség, buherálási lehetőség, szóval "szabad kezed" van... Persze ez most kicsit pátoszos volt, de a lényeg ilyesmi. Ami még fontos, a custom romok, nagyátlagban frissebb rendszert tartalmaznak, mint amit aktuálisan a készülékhez a gyártó kiad, és sűrűbben jelennek meg. Bár még nem árultak el különösebben semmit, de gyanítom, valamilyen Cianogen Mod lesz a dologban... A legtöbb custom romos készülékhez, egyszerre több fejlesztés is megy. Amelyik a legszimpibb, azt rakod fel. Általában kigyomlálják belőlük a felesleges gyári progikat, így több hely, memória, prociidő marad. Ami kell, azt vagy visszarakod a playről (pl., youtube, gmail), vagy felraksz alternatív programot. Ha kigyomlálják pl., az asus progikat, tuti felszabadulnak akár gigák is...
A készülék eddig nálam jól vizsgázott. Bevállalom a garivesztés esélyét, ha kijött a custom rom, és a leírások alapján telepíthető (és ezt mások is igazolják), és ha tényleg tartalmaz számomra fontos újításokat.Paatikus: Nekem, magától még sose indult újra. Sőt, szerintem az elmúlt majd negyven napban, amióta megvan, talán ha 3-4x lett újraindítva. Az app backup and restore szerint 107 progi van feltelepítve. (Ma egy picit takarítottam, kb., 10 progi ment le a készülékről...)
A tok egy kicsit merész nekem...De jópofa az már biztos. Ami tetszik, hogy gondoltak arra, hogy 2 leszorítót varrjanak sarkanként. (ettől függetlenül, ez a rögzítési megoldás, nekem még mindig nagyon unszimpi... Nem érzem biztonságosnak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest