Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
Sziasztok!
Eddig csak megfigyelője voltam a fórumnak, de mostmár csak leírok 1-2 dolgot.
Szeptember elején vettem én is egy ilyen tabot, nagyon tetszik és tökéletesen működik pár apróságot leszámítva. A kamerát eddig nem igazán használtam, viszont az elmúlt pár napban jó lett volna készíteni pár képet de nem jött össze... Az első kép készítése után megfagyott az egész tab, nem reagált semmire, csak a bekapcsológomb hosszan lenyomásával sikerült egy újraindításra kényszeríteni. Második próbálkozásra már rendesen készít képet, de amikor mozgatom a kamerát, laggol a kép amit látok (sajnos nem tudtam értelmesebben megfogalmazni, remélem érthető), és néhány készített kép után a "kamera alkalmazás sajnos leállt"...
A kártyaolvasóval nekem is gondom van, van hogy csak 3. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, és ha fel is ismeri, 1-2 perc után írja hogy nem várt leválasztás történt. Próbáltam több kártyával is, mindegyiknél ez a probléma, viszont más készülékben hibátlanul működnek.
A harmadik problémám a hangerővel van, youtube-on a "közepes" hangerő is ugyanolyan hangos mint ha maximumra lenne csavarva, ha maximumon van és leviszem a hangerőt akkor lehalkul, majd szép folyamatosan megint visszaerősödik.
A megoldásokra bármilyen választ szívesen elfogadok.
Nem tudom hogy ilyen problémákkal ha visszavinném a tabot (MM-ben vettem), nem kötnének-e belém, illetve ha visszaveszik ilyen problémával, akkor szervízbe küldik, vagy egy másik készüléket kapok? A kártyaolvasóval olvastam hogy többeknek gondja van, esetleg szériahiba is lehet, nem tudom hogy lehet-e ilyenkor cserét igényelni.A válaszokat előre is köszönöm
Üdv: Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Fotók, videók mobillal
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest