Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergom91

    tag

    Sziasztok!

    Eddig csak megfigyelője voltam a fórumnak, de mostmár csak leírok 1-2 dolgot.
    Szeptember elején vettem én is egy ilyen tabot, nagyon tetszik és tökéletesen működik pár apróságot leszámítva. A kamerát eddig nem igazán használtam, viszont az elmúlt pár napban jó lett volna készíteni pár képet de nem jött össze... Az első kép készítése után megfagyott az egész tab, nem reagált semmire, csak a bekapcsológomb hosszan lenyomásával sikerült egy újraindításra kényszeríteni. Második próbálkozásra már rendesen készít képet, de amikor mozgatom a kamerát, laggol a kép amit látok (sajnos nem tudtam értelmesebben megfogalmazni, remélem érthető :) ), és néhány készített kép után a "kamera alkalmazás sajnos leállt"...
    A kártyaolvasóval nekem is gondom van, van hogy csak 3. próbálkozásra ismeri fel a kártyát, és ha fel is ismeri, 1-2 perc után írja hogy nem várt leválasztás történt. Próbáltam több kártyával is, mindegyiknél ez a probléma, viszont más készülékben hibátlanul működnek.
    A harmadik problémám a hangerővel van, youtube-on a "közepes" hangerő is ugyanolyan hangos mint ha maximumra lenne csavarva, ha maximumon van és leviszem a hangerőt akkor lehalkul, majd szép folyamatosan megint visszaerősödik.
    A megoldásokra bármilyen választ szívesen elfogadok.
    Nem tudom hogy ilyen problémákkal ha visszavinném a tabot (MM-ben vettem), nem kötnének-e belém, illetve ha visszaveszik ilyen problémával, akkor szervízbe küldik, vagy egy másik készüléket kapok? A kártyaolvasóval olvastam hogy többeknek gondja van, esetleg szériahiba is lehet, nem tudom hogy lehet-e ilyenkor cserét igényelni.

    A válaszokat előre is köszönöm ;)
    Üdv: Gergő

Új hozzászólás Aktív témák