Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotta
csendes tag
Utánaolvastam, és úgy tűnik a médiaszerver nevű valami szívta le az akksit.
A futó alkalmazások között a médiaszerver volt jelezve mint ami ~80%-ban volt felelős az akksi használatértSok helyen, sok készüléknél írtak erről a jelenségről, de igazi megoldást nem írtak - csak annyit hogy vélhetően valamilyen hibás/sérült media file okozza, és ezért ez a médiszerver folyamatosan pörög, nem lehet kikapcsolni.
Legtöbb helyen a hibás file-ok törlését javasolák. Nekem egyelőre 0 zene, illetve film van a gépen, kép pedig csak az amit magától leszedett a gmail miatt. Szóval nem tudom nálam mi lehet a "hibás".Az újraindítás segített, reggel nem volt ott a médiaszerver a futó alkalmazások között
Kicsit azért aggódom, rengeteg helyen panaszkodnak erről, igazi megoldás nélkül. A panaszkodók akksija nagyon kevés ideig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Renault, Dacia topik
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest