- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #78 üzenetére
1. Szerintem ruházz be egy nagyobb MicroSDHC Class 10 memóriakártyára, és akkor arra fel tudod tolni a filmjeidet viszonylag nagy sebességgel. Nekem csak Class 4-es van és 16GB, én azon tárolom a dolgaimat, de majd ha jobban állok, akkor 6k-ért már lehet venni Sandisk 32GB-t Angliából. Ne használj ntfs-t mert nem fog jól működni. Rakd be a Tabletbe, és formáztasd le vele, ő majd olyat csinál, ami neki kell, a PC meg úgyis olvassa mindet.
3. Van egy ún. Folio Key nevű tároló - billentyűzetes alkalmasság, de az nem olyan klasszikus dokkoló mint a transzformerszerknél, ráadásul baromi drága.
4. Még 200-ért is.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_sop=15&_nkw=usb+otg&LH_BIN=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest