- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Euronics-ban 35000 forintért szórják, ha valaki venni szeretne szerintem most érdemes
Meg vagytok egyébként elégedve a géppel? Van valami szériahiba ami kijött az elmúlt időszakban?
-
törölt tag
Hátsó kamera nekem abszolút nem számít, ez egy tablet nem telefon. Elülsőt még megértem mert videohívásokhoz hasznos, oda kellene 5 MP-ket beépíteni szerintem.
Ami nem tetszik amúgy az a navigációs sáv de ez minden droidos tabletnél így van. Nem lehet valahogy jobb oldalra kényszeríteni akkor is ha elfordítom a kijelzőt? Két kézzel fogom mondjuk két oldalt, erre középen van a home-vissza gombok és egyikkel sem érem el érthetetlen és buta megoldás a Google részéről.
-
törölt tag
Azt hittem csak 176C van. Külföldi oldalon olvastam, ilyen 7 megabites letöltési sebességet mértek állítólag az kevés HD stream-hez. Pedig nagyon dögös kütyü, bár az Intel proci állítólag nem a legerősebb fajta engem mégis valahogy minőségibb érzettel tölt el ez a név mint egy Qualcomm.
-
törölt tag
Van aki vett már ilyet? Mennyire vészes az adatkommunikáció? Valahol úgy olvastam WiFi nagyon gyenge, HD videó streamelésre sem alkalmas.
-
törölt tag
edigital.hu-n kuponnal. A kupon meg ingyen tölthető az oldalukról.
Ha munkára kell szerintem elég jó választás főleg az Office miatt.
-
törölt tag
Multkor nyomkodtam kicsit Mediában, nagyon jó kis gép. Lehet nem viszi tökéletesen a high end játékokat, de ennyiért teljesen jó ajánlat. Komolyan elgondolkodtam rajta, pedig valami Windows tabletet szeretnék majd, de ez minden téren tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest