- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
osztraksajt #38 üzenetére
Való igaz, hogy ezek a gépek nem munkára valók. Én, amikor dolgozom, simán 30-40 tabot nyitva tartok. Ezeket persze a munka folyamán be-be zárom, de jelentős kényelmetlenség lenne a munkafolyamatomban, ha mondjuk 15 tabnál elkezdene belassulni a gépem. De amikor csak simán híreket olvasok, akkor is előre kinyitom mind a 10 linket, amit érdekesnek találok az adott oldalon, majd egyenként végigmegyek rajtuk. Ez azért már reális felhasználás egy tabletnél is (androidon is így csinálom). Igaz az is, hogy a RAM jelentős fogyasztó, de az is igaz, hogy a folyamatos swappelés nem csak lassú, de a fogyasztást is növeli.
Néhány jellemző oldalméret a memóriában, adblockkal (nálam, chrome 31): Gmail 220MB, ph! 50-75MB, ThinkPad forum: 100MB, index 75MB, Gizmodo 70MB, Engadget 72MB, átlagos Google keresés 45-50MB, Google Drive 100MB, adblock plus (bővítmény) 130MB, Flash (bővítmény) 50MB.
Igazad van, egy kicsit túlbecsültem, kb 75MB az átlag, azaz a fele, mint amit írtam. Mondjuk kíváncsi vagyok, mi lesz jövőre, egy ilyen felmérést érdemes lenne rendszeresen végezni (adblockkal és anélkül).Amúgy ne haragudj, de nem tudok rájönni, mi látható az avatarodon. Fejlövés?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest