- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig teljesen igaza van. Ha a normal gombok koze van rejtve a power gomb, akkor konnyu tevedesbol megnyomni. Hiaba tudod atallitani, hogy ne rogton kuldje sleepbe/hibernalasba/kapcsolja ki a gepet, akkor meg azzal fogsz szenvendi, hogy ha szandekosan nyomod meg, akkor meg extra vacakolasra van szukseg. Persze, ha eletedben nem nyomtal felre meg egy gombot se, akkor meg lehet erteni az ertetlenkedesed, de a hetkoznapi gyakorlat az, hogy neha felrenyom az ember.
Ezen mar olyan aprosaggal is lehetett volna segiteni, mint pl. ha sullyesztik a gombot. Idiota egy dizajn igy, ha alam adnanak egy ilyen gepet en azzal kezdenem, hogy lepattintom a keycap-ot. -
hallador
addikt
A Windowsra bízni bármit is számomra eléggé bátor dolog, ugyan mindig az utolsó Windows a "legjobb", de én ilyen dolgot nem bíznék a Windowsra, de semmilyen operációs rendszerre. Főleg mert szerencsére leszoktam a Windowsról. Ha elalszik mondjuk VPN-t használva azzal miben vagyok kisegítve?
A válasz inkább abban keresném hogy felmérték mennyit használják ezt a gombot a Facebook huszárok aztán ide tették.
Egy ITs viszont szokta használni. A HP nak annyi esze volt hogy nem a del helyére hanem mellé tette de az sincs jó helyen.
Nekem nem jön be ez a billentyűzet kiosztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- The First Berserker: Khazan
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest