- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig teljesen igaza van. Ha a normal gombok koze van rejtve a power gomb, akkor konnyu tevedesbol megnyomni. Hiaba tudod atallitani, hogy ne rogton kuldje sleepbe/hibernalasba/kapcsolja ki a gepet, akkor meg azzal fogsz szenvendi, hogy ha szandekosan nyomod meg, akkor meg extra vacakolasra van szukseg. Persze, ha eletedben nem nyomtal felre meg egy gombot se, akkor meg lehet erteni az ertetlenkedesed, de a hetkoznapi gyakorlat az, hogy neha felrenyom az ember.
Ezen mar olyan aprosaggal is lehetett volna segiteni, mint pl. ha sullyesztik a gombot. Idiota egy dizajn igy, ha alam adnanak egy ilyen gepet en azzal kezdenem, hogy lepattintom a keycap-ot. -
sb
veterán
Még egyszer:
1. BIOS-banis általában állítható. Ha nem akkor a kedvenc gyártód a hülye... ugyanúgy, ahogy a gomb elhelyezéssel...
2. Ki lehet kapcsolni, hogy NE csináljon semmit. Sleepre vagy hibernálásra értelemszerűen akkor érdemes állítani ha ezt szeretnéd.De te nyugodtan gyárts magadnak problémát egy nem létezőből.
Gondolom egyéb ergonómiai szempontok szóba se jöhetnek csak az amit te gondolsz. PL. amit leírtál az alapján én a noti hátlapjára tenném... vagy az aljára. Így garantált, hogy nem nyomom meg véletlenül. Mert ha kb. hozzáérésre kikapcsol (és nem x mp nyomva tartás után) akkor nekem MINDENHOL útban lenne speciel a noti felső részén.Ez nem az a kategória mikor bevágnak egy felezett Entert vagy elteszik az Ins/Del gombot 20cm-el odébb, esetleg FN kombinációra... Ott jogos lenne a felháborodás mert egyrészt semmi értelme a megszokott, standardtól eltérni; másrészt nem is tudod megoldani a hozzászokást sem még ha annyira szuper lenne mivel máshol nem ugyanezzel találkozol.
Arra én is háborognék. Jogosan. -
GreatL
őstag
Távmunkás időben a cég vehet notebookot ajándékba.
-
hallador
addikt
A Windowsra bízni bármit is számomra eléggé bátor dolog, ugyan mindig az utolsó Windows a "legjobb", de én ilyen dolgot nem bíznék a Windowsra, de semmilyen operációs rendszerre. Főleg mert szerencsére leszoktam a Windowsról. Ha elalszik mondjuk VPN-t használva azzal miben vagyok kisegítve?
A válasz inkább abban keresném hogy felmérték mennyit használják ezt a gombot a Facebook huszárok aztán ide tették.
Egy ITs viszont szokta használni. A HP nak annyi esze volt hogy nem a del helyére hanem mellé tette de az sincs jó helyen.
Nekem nem jön be ez a billentyűzet kiosztás. -
sb
veterán
A power gombbal az a gond, hogy véletlenül kikapcsolod?
Mert ez kb. 15 éve állítható Windowsban (ill. bios-ban is), hogy mit csináljon. Semmit, vagy hosszan nyomva történjen bármi (és akkor is lehet pl. sleep kikapcsolás helyett)Ha ennyi a gond akkor ebből szerintem kár problémát gyártani.
-
Dr. Akula
félisten
-
hallador
addikt
Ez a ZenBook S UX393 beteg cucc. De az a Power gomb. Minőségben elég penge.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest