Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Pedig teljesen igaza van. Ha a normal gombok koze van rejtve a power gomb, akkor konnyu tevedesbol megnyomni. Hiaba tudod atallitani, hogy ne rogton kuldje sleepbe/hibernalasba/kapcsolja ki a gepet, akkor meg azzal fogsz szenvendi, hogy ha szandekosan nyomod meg, akkor meg extra vacakolasra van szukseg. Persze, ha eletedben nem nyomtal felre meg egy gombot se, akkor meg lehet erteni az ertetlenkedesed, de a hetkoznapi gyakorlat az, hogy neha felrenyom az ember.
Ezen mar olyan aprosaggal is lehetett volna segiteni, mint pl. ha sullyesztik a gombot. Idiota egy dizajn igy, ha alam adnanak egy ilyen gepet en azzal kezdenem, hogy lepattintom a keycap-ot. -
sb
veterán
Még egyszer:
1. BIOS-banis általában állítható. Ha nem akkor a kedvenc gyártód a hülye... ugyanúgy, ahogy a gomb elhelyezéssel...
2. Ki lehet kapcsolni, hogy NE csináljon semmit. Sleepre vagy hibernálásra értelemszerűen akkor érdemes állítani ha ezt szeretnéd.De te nyugodtan gyárts magadnak problémát egy nem létezőből.
Gondolom egyéb ergonómiai szempontok szóba se jöhetnek csak az amit te gondolsz. PL. amit leírtál az alapján én a noti hátlapjára tenném... vagy az aljára. Így garantált, hogy nem nyomom meg véletlenül. Mert ha kb. hozzáérésre kikapcsol (és nem x mp nyomva tartás után) akkor nekem MINDENHOL útban lenne speciel a noti felső részén.Ez nem az a kategória mikor bevágnak egy felezett Entert vagy elteszik az Ins/Del gombot 20cm-el odébb, esetleg FN kombinációra... Ott jogos lenne a felháborodás mert egyrészt semmi értelme a megszokott, standardtól eltérni; másrészt nem is tudod megoldani a hozzászokást sem még ha annyira szuper lenne mivel máshol nem ugyanezzel találkozol.
Arra én is háborognék. Jogosan. -
GreatL
őstag
Távmunkás időben a cég vehet notebookot ajándékba.
-
hallador
addikt
A Windowsra bízni bármit is számomra eléggé bátor dolog, ugyan mindig az utolsó Windows a "legjobb", de én ilyen dolgot nem bíznék a Windowsra, de semmilyen operációs rendszerre. Főleg mert szerencsére leszoktam a Windowsról. Ha elalszik mondjuk VPN-t használva azzal miben vagyok kisegítve?
A válasz inkább abban keresném hogy felmérték mennyit használják ezt a gombot a Facebook huszárok aztán ide tették.
Egy ITs viszont szokta használni. A HP nak annyi esze volt hogy nem a del helyére hanem mellé tette de az sincs jó helyen.
Nekem nem jön be ez a billentyűzet kiosztás. -
sb
veterán
A power gombbal az a gond, hogy véletlenül kikapcsolod?
Mert ez kb. 15 éve állítható Windowsban (ill. bios-ban is), hogy mit csináljon. Semmit, vagy hosszan nyomva történjen bármi (és akkor is lehet pl. sleep kikapcsolás helyett)Ha ennyi a gond akkor ebből szerintem kár problémát gyártani.
-
Dr. Akula
félisten
-
hallador
addikt
Ez a ZenBook S UX393 beteg cucc. De az a Power gomb. Minőségben elég penge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest