- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vincent_
aktív tag
válasz
szupermacs #3 üzenetére
Nem a 3-at adják decemberben ingyen a regisztrált Ubisoft tagoknak?
-
rdt89
addikt
Nekem az eredeti grafikával hangulatosabb volt, ez túl sárga (számomra), egyébként ha lesz akcióba beszerzem.
-
woros
őstag
válasz
noPublicFG #10 üzenetére
És igazán kiadhatnák PC-re is...
-
Ha megvan az eredeti trilógia, igazán ideadhatnák a felújított verziót.
-
wolfman
veterán
-
Scholes9
nagyúr
Vicc ez a fix 30 fps, legyen az bármilyen játék is
-
Bad Pritt
félisten
Azért ez így nem igaz. A jelenkoriban rengeteg utalás van a korábbi jelenkori szálra. Nem érthetetlen egyik sem előismeret nélkül, de vannak easter eggek és utalások korábbi játékokra.
Viszont szerintem is nyugodtan végig lehet játszani, a Black Flagtől kezdve már mindegyik értelmezhető önállóan.
-
wolfman
veterán
de zavart, hogy talán kimaradnak apró részletek, amik a korábbi részekben lettek elhintve....szóval félbehagytam.
Nyugodjál meg. Mivel a jelenkori szálat szinte teljes mértéken leépítették, nincs semmiféle összekötő történet. Amit láttál, hallottál a kalózok világában az van, nincs semmi egyéb. Nyugodtan végigjátszhatod.
-
bepken
veterán
én az első részt vittem végig 2x még sok éve ugye, aztán belekóstoltam a Black Flags világába, de zavart, hogy talán kimaradnak apró részletek, amik a korábbi részekben lettek elhintve....szóval félbehagytam.
egyszer majd biztosan sikerült végigtolni ezt a másodikat issokfelől hallottam, hogy ez a legjobb, legélvezhetőbb epizód.
ja és elvileg PC-re ebben a hónapban jön az AC3 az Ubi30 aktuális ajándékaként. ha valaki esetleg épp tervezné megvásárolni....
-
Vééé
csendes tag
válasz
szupermacs #1 üzenetére
Vasárnap vettem meg a 3-at 425,70-ért, a 2-t 906,50-ért, akcijósan
-
szupermacs
veterán
Gondolkodtam, hogy tökéletes lenne X360-ra beszerezni az eredeti kiadásokat, de még mindig drágán adják őket. Pedig PC-n már végig toltam egy pár részt.
A grafika elég szép lett, tetszik. Jó, hogy ilyenekre fordítanak energiát és pénzt. Az elsőt is felturbózhatták volna, vagy betehették volna a pakkba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest