- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Jogos. De mint egy fönti kollégának, nekem is mobilnetem van. 10-20 percenként szakadozik. A régi szolgáltató még ócskább volt, ott még sávszélesség sem volt (átlag 40 kB/s). Szóval nekem és a hasonszőrűeknek esélye sincs arra, hogy ezt a terméket megvásárolja. Fölösleges.
-
GypsFulvus2
őstag
Így van, de egyre többen csinálják így is. Pár hónapja volt az az akció, amelynek során több tízezer accot bannoltak valamelyik akciójáték multijáról. Volt róla hír a Gamepod-on is. Sajnos nem emlékszem a konkrét névre, csak arra hogy mindenkit meglepett milyen nagy arányban használták illegálisan.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Wolverine #25 üzenetére
De egyértelműen a PC-t sújtja. Ezek után majd mutogatják a statisztikákat, hogy "sajnos minden eddiginél is kevesebb fogyott ugye PC-re, és hát a gonosz kalózok miatt a jövőben fel kell adnunk a PC-re való fejlesztést..." Miközben XBOX-on is egyre inkább terjed a warez. Még nem mérhető a PC-s szinthez, de ha sikeresen kinyírják ezt platformot, akkor rövid időn belül hasonló gondokal fognak küzdeni ott is.
-
GypsFulvus2
őstag
Remek. Gondoskodtak róla, hogy erre a játékra se kelljen pénzt kiadnom. Ha ezt az üzleti modellt követik, sztem 1-2 éven belül csődbe mennek. Nyilván más a helyzet a világ boldogabbik részein, mint Madzsarisztánban, de kétlem, hogy tőlünk nyugatra a nap 24 órájában folyamatos és tökéletes a netkapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged