Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kaldika

tag

válasz Gyocsika #103 üzenetére

hello nekem is ilyen tellom van volt nem rég egy pár napos ki térőm 515-re akkor kaptam ezt a segítséget amit ide be másolok. a nokia suite nem fog müködni már a mostani telokat nem támogatja néz utána a honlapon.

Szia!
    Nokia 515 netkapcsolat beállítása:
    Én először lekértem a készülékbeállításokat a Telenortol. "Bea" szó elküldése a 20/9000749-re.
    Utána menü, beállítások, konfiguráció, személyes konfiguráció, üj hozzáadása, hozzáférési pont. A név maradhat (saját hozzáférési pont), a beállításnál adatvivő beállításai, adatkapcsolat hozzáférési pont: online. Itt azt add meg, ami a csomagod szerint kell. Nekem okostarifa 180 tarifám van, nekem "online"-t kell megadni. Ezután vissza egészen a konfiguráció aktiválásához. Ott hozzáférési pontnál kiválasztod az előbb létrehozottat (saját hozzáférési pont). A webnél legyen a Telenor Wap, az MMS- nél maradjon a Telenor MMS. A konfiguráció törlésénél nekem csak Telenor és személyes konfiguráció van. A Pannon nevűt kitöröltem. Érdekes módon néha magától megjelenik. Néha magától átállítódnak a dolgok, de az a lényeg, hogy működik.
    Remélem sikerül beállítanod!
    Azt elfelejtettem, hogy az előzőekhez hasonlóan a konfigurációknál csinálj egy webeset is (mondjuk saját web néven, úgyis ezt ajánlja fel alapból) és itt add meg, hogy az elsődleges hozzáférési pontot használja, vagyis azt amit te hoztál létre. Utána ezt a saját webet aktiváld mint web konfigurációt!

• laszlohu

addikt

válasz Gyocsika #103 üzenetére

Nekem nem hiányzik a kliens, a böngészőből simán bejön a sajátom,
    nekem free-mail-em van.

Új hozzászólás Aktív témák