- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaldika
tag
válasz
Gyocsika #103 üzenetére
hello nekem is ilyen tellom van volt nem rég egy pár napos ki térőm 515-re akkor kaptam ezt a segítséget amit ide be másolok. a nokia suite nem fog müködni már a mostani telokat nem támogatja néz utána a honlapon.
Szia!
Nokia 515 netkapcsolat beállítása:
Én először lekértem a készülékbeállításokat a Telenortol. "Bea" szó elküldése a 20/9000749-re.
Utána menü, beállítások, konfiguráció, személyes konfiguráció, üj hozzáadása, hozzáférési pont. A név maradhat (saját hozzáférési pont), a beállításnál adatvivő beállításai, adatkapcsolat hozzáférési pont: online. Itt azt add meg, ami a csomagod szerint kell. Nekem okostarifa 180 tarifám van, nekem "online"-t kell megadni. Ezután vissza egészen a konfiguráció aktiválásához. Ott hozzáférési pontnál kiválasztod az előbb létrehozottat (saját hozzáférési pont). A webnél legyen a Telenor Wap, az MMS- nél maradjon a Telenor MMS. A konfiguráció törlésénél nekem csak Telenor és személyes konfiguráció van. A Pannon nevűt kitöröltem. Érdekes módon néha magától megjelenik. Néha magától átállítódnak a dolgok, de az a lényeg, hogy működik.
Remélem sikerül beállítanod!
Azt elfelejtettem, hogy az előzőekhez hasonlóan a konfigurációknál csinálj egy webeset is (mondjuk saját web néven, úgyis ezt ajánlja fel alapból) és itt add meg, hogy az elsődleges hozzáférési pontot használja, vagyis azt amit te hoztál létre. Utána ezt a saját webet aktiváld mint web konfigurációt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest