- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaldika
tag
Nokia Asha 210 fekete dual sim 2013 szeptemberben vásárolt garanciális dobozában bőrtokkal.
-
kaldika
tag
válasz
Gyocsika #103 üzenetére
hello nekem is ilyen tellom van volt nem rég egy pár napos ki térőm 515-re akkor kaptam ezt a segítséget amit ide be másolok. a nokia suite nem fog müködni már a mostani telokat nem támogatja néz utána a honlapon.
Szia!
Nokia 515 netkapcsolat beállítása:
Én először lekértem a készülékbeállításokat a Telenortol. "Bea" szó elküldése a 20/9000749-re.
Utána menü, beállítások, konfiguráció, személyes konfiguráció, üj hozzáadása, hozzáférési pont. A név maradhat (saját hozzáférési pont), a beállításnál adatvivő beállításai, adatkapcsolat hozzáférési pont: online. Itt azt add meg, ami a csomagod szerint kell. Nekem okostarifa 180 tarifám van, nekem "online"-t kell megadni. Ezután vissza egészen a konfiguráció aktiválásához. Ott hozzáférési pontnál kiválasztod az előbb létrehozottat (saját hozzáférési pont). A webnél legyen a Telenor Wap, az MMS- nél maradjon a Telenor MMS. A konfiguráció törlésénél nekem csak Telenor és személyes konfiguráció van. A Pannon nevűt kitöröltem. Érdekes módon néha magától megjelenik. Néha magától átállítódnak a dolgok, de az a lényeg, hogy működik.
Remélem sikerül beállítanod!
Azt elfelejtettem, hogy az előzőekhez hasonlóan a konfigurációknál csinálj egy webeset is (mondjuk saját web néven, úgyis ezt ajánlja fel alapból) és itt add meg, hogy az elsődleges hozzáférési pontot használja, vagyis azt amit te hoztál létre. Utána ezt a saját webet aktiváld mint web konfigurációt! -
kaldika
tag
Sziasztok van egy ilyen készülékem eladó fekete 10 hónapos nokia garis minden tartozékával dobozában + bőrtok
-
kaldika
tag
Hello valakinek van ötlete, hogy lehetne eltüntetni a térerőjelző ikononak.
-
kaldika
tag
Ha esetleg valakit érdekel egy ilyen készülék van egy eladó.
Fekete színü, duál sim, dobozában minden tartozékával +bőrtok. Gyári garanciás. Szep. 6.-án vásárólt a MM-ben. 15000Ft Semmi baja csak nokia 515 jobban bejön és amikor vettem akkor ez a készülékre azt mondták még messze van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest