- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #33 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy te fosoztad le
én viszont igen... anno
-
kolosanyi
veterán
válasz
r3v0Lut10n #28 üzenetére
Nekem a W8-ban az tetszik a legjobban, hogy optimalizáltabb, mint a 7-es. Azzal is elvagyok notin, nem panaszkodom, de a 8-at lehet felrakom majd. (Meg tetszik a Modern UI.
) Telefonon meg majdnem 3 év droid után azt kell mondjam, hogy nem bántam meg a WP-re váltást. Itt is vannak hülyeségek, de más az egész rendszer. Nekem kényelmesebb ezt használni, az én igényeimhez jobban passzol. Persze egyrészt kinek mi, másrészt meg a nokiás appok sokat hozzátesznek a rendszerhez.
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #28 üzenetére
Addig ne is mondj véleményt mìg kinem próbáltad, hosszabb távon a wp-t. Én sem szimpatizáltam vele, aztán egy nap meló után hazafelé széjjel fagyott a defy-m, el is adtam hìrtelen felindulásból... Aztán mondom kipróbálom ezt az álltalam látatlanul fosnak tartott wp-t... Na azóta nem vonz a droid. Ez szerintem olyan, hogy az átlag user igazából nem tudja pontosanmire is van szüksége... Bőven elég a korlátolt wp is, cserébe stabilabb...
-
mbale
tag
válasz
r3v0Lut10n #9 üzenetére
Viber van sima wp telefonokra is, de hanghívás funkció nélkül, mivel az csak a nokia verzióban található meg.
Számláló wp7-nél nokia only volt, ellenben a wp8 egyik fícsőrje a datasense már nem. Kérdés mikor fogják a szolgáltatók támogatni.. csak úgy megy.
De szerintem is megéri átgondolni a nokiát, ha fontos az ingyenes navi. (illetve nekem még a city lens dolog is bejön). -
Lall
veterán
válasz
r3v0Lut10n #9 üzenetére
WP-n bizony a Vibert (a normálisan működőt) a Nokia lestoppolta magának. Nokia Városnéző, olyan, mint a Google Latitude. A számlálók is Nokia only. Ahogy fentebb említették képszerkesztő és a Nokia Transport (teljes BP BKV menetrend). Miért, hol vágnak utánad még ingyen navit letölthető teljes USA és EU térképpel?
-
törölt tag
válasz
r3v0Lut10n #4 üzenetére
Nokia Driva - ingyenes navigáció; Nokia Music - zenelejátszó equalizerrel; Nokia Transport - tömegközlekedés; Nokia City Lens - augmented reality app
Hirtelen ennyi jutott az eszembe de van még ha jól tudom -
Lall
veterán
válasz
r3v0Lut10n #4 üzenetére
Azon kívül ingyen navi, (Nokia Autoval), Viber, Számlálók, Nokia Városnéző és még sorolhatnánk egy párat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged