Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy te fosoztad le
én viszont igen... anno 
-
kolosanyi
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Nekem a W8-ban az tetszik a legjobban, hogy optimalizáltabb, mint a 7-es. Azzal is elvagyok notin, nem panaszkodom, de a 8-at lehet felrakom majd. (Meg tetszik a Modern UI.
) Telefonon meg majdnem 3 év droid után azt kell mondjam, hogy nem bántam meg a WP-re váltást. Itt is vannak hülyeségek, de más az egész rendszer. Nekem kényelmesebb ezt használni, az én igényeimhez jobban passzol. Persze egyrészt kinek mi, másrészt meg a nokiás appok sokat hozzátesznek a rendszerhez. -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Addig ne is mondj véleményt mìg kinem próbáltad, hosszabb távon a wp-t. Én sem szimpatizáltam vele, aztán egy nap meló után hazafelé széjjel fagyott a defy-m, el is adtam hìrtelen felindulásból... Aztán mondom kipróbálom ezt az álltalam látatlanul fosnak tartott wp-t... Na azóta nem vonz a droid. Ez szerintem olyan, hogy az átlag user igazából nem tudja pontosanmire is van szüksége... Bőven elég a korlátolt wp is, cserébe stabilabb...

-
mbale
tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Viber van sima wp telefonokra is, de hanghívás funkció nélkül, mivel az csak a nokia verzióban található meg.
Számláló wp7-nél nokia only volt, ellenben a wp8 egyik fícsőrje a datasense már nem. Kérdés mikor fogják a szolgáltatók támogatni.. csak úgy megy.
De szerintem is megéri átgondolni a nokiát, ha fontos az ingyenes navi. (illetve nekem még a city lens dolog is bejön). -
Lall
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
WP-n bizony a Vibert (a normálisan működőt) a Nokia lestoppolta magának. Nokia Városnéző, olyan, mint a Google Latitude. A számlálók is Nokia only. Ahogy fentebb említették képszerkesztő és a Nokia Transport (teljes BP BKV menetrend). Miért, hol vágnak utánad még ingyen navit letölthető teljes USA és EU térképpel?
-
törölt tag
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Nokia Driva - ingyenes navigáció; Nokia Music - zenelejátszó equalizerrel; Nokia Transport - tömegközlekedés; Nokia City Lens - augmented reality app
Hirtelen ennyi jutott az eszembe de van még ha jól tudom
-
Lall
veterán
válasz
r3v0Lut10n
üzenetére
Azon kívül ingyen navi, (Nokia Autoval), Viber, Számlálók, Nokia Városnéző és még sorolhatnánk egy párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én viszont igen... anno