Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
r3v0Lut10n #28 üzenetére
Nekem a W8-ban az tetszik a legjobban, hogy optimalizáltabb, mint a 7-es. Azzal is elvagyok notin, nem panaszkodom, de a 8-at lehet felrakom majd. (Meg tetszik a Modern UI.
) Telefonon meg majdnem 3 év droid után azt kell mondjam, hogy nem bántam meg a WP-re váltást. Itt is vannak hülyeségek, de más az egész rendszer. Nekem kényelmesebb ezt használni, az én igényeimhez jobban passzol. Persze egyrészt kinek mi, másrészt meg a nokiás appok sokat hozzátesznek a rendszerhez.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Plazmacucci #21 üzenetére
Igen, erre mondtam, hogy jobb, mint droidon. Inkább el se fusson, mint, hogy földhöz akard csapkodni, mert állandó probllémákat okoz a kevés RAM. Szerintem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
De ha belegondolsz, jól csinálja a Nokia. Nem sokkal árazza fölé a többieknek, de a hozzáadott extrák miatt mégis hajlamos mindenki azt venni (én is).
(#9) r3v0Lut10n
Pont ezekről van szó. Hiába nem egy nagy cucc egyik se, más platformokon régóta megtalálható dolgokról beszélünk, de WP fronton a Nokia alkalmazásai nagyon jók. Egyrészt tényleg jól megírt appokról van szó, másrészt hiánypótlók. A normális adattömörítéses böngésző, az Xpress is egy jó dolog tud lenni, ha kicsi a csomagod.(#16) gzbotii
Nem, de a RAM, meg a kis tárhely alapvetően meghatározza a használhatóságot. Ez az, ami nem mindegy. Droidon pont ezek miatt szívtam a GT540-el, azért WP alatt se mindegy. Persze még mindig jobb a WP kevés memóriával, mint a droid...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Raidou Remastered: The Mystery of the Soulless Army teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged