- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Jaj. Sikerült beleszántanom a lelkivilágodba úgy látom. Elnézésedet kérem. Igen, úgy tűnik tényleg nem tudom miről szól a Lego. Azért ha a legtöbb embert megkérdezed mi a Lego nyilván először a játék fog eszébe jutni. Az előtt pedig csak fejet tudok emelni ha Te ezt ilyen szinten űzöd.
Egyébként nyilván mivel programozó vagyok elsősorban a kód részét szeretem csinálni de a hardvert bütykölni is jó dolog. Teljese más dolog úgy programozni valamit hogy amin fut azt saját két kezeddel rakod össze. (nyilván itt is bele lehetne kötni hogy az Arduino eléggé készen alád ad mindent de valahol el kell kezdeni. Külön vettem már egy ATtiny-t amit ki is próbáltam. Az tényleg csak egy chip, minden mást neked kell köré építeni).
#22: Azt nem értem miért is erőlködünk ezen. Én tudom hogy a mikrokontrollereknél létezik komolyabb dolog a világon. Az FPGA témában elég közel vagyok ahhoz hogy tényleg veszek valami kezdő készletet és abba olyan procit szintetizálok magamnak amit nem szégyellek. ARM témában pedig majdnem lett Raspberry Pi de aztán meguntam a várakozást rá. Mostanság pedig Beagleboard vagy a pont ma talált Gooseberry között vacillálok. Arra van Linux, lehet berhelni az OS-t. (bár ezt megmondom őszintén meguntam mostanra, pár éve saját magam raktam össze egy router OS-t mobilnetes modemhez és az elég kiégető volt, persze sokat tanultam közben).
Viszont ez a téma most az Arduino-t akarta bemutatni, mert úgy láttam a többségnek itt Prohardveren ez újdonság. Ráadásul olcsó, kezdőbarát és kevesebbet kockáztat vele aki ezzel indul. A közösség is jó nagy köré.
Én nem értem csak mit akarunk kihozni ebből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- YouTube
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest