- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazahoho
őstag
Maximálisan egyetértek az észrevételeiddel.Viszont a gyártók nagy tömegben gyártanak nem érdekük a legjobb technikai dolgokkal felvértezni a hardvert.Ez csak azért csúnya dolog mert 590 ill. 690 kártya nem mondható alsó kategóriásnak.
szab.tam
Teljesen más téma: Accelero Xtreme PLUS II venti csatlakozója 4 tűs, viszont ami nekem van asus 560ti dcII nyák lap csatlakozója 5 tűs a két db venti miatt.
Én nem kötöttem rá, hanem külön ment tápra ellenállás közbeiktatásával .
Létezik valahol ilyen átalakító?Gondolom nagy igény nincs rá, de nekem jól jönne. -
szab.tam
nagyúr
ha lenne 690-em, valószínű 2 db-ot hozatnék. (de nem is tervezek perpill.)
az egyiket szétszadiznám egy passzív hűtőalapra. (a kihajlított csövek mellé hőcserélő blokkokkal hosszú csöveket tennék be, és azokkal vinném ki a hőt tovább.
a másikat arra az esetre, amikor elqúrnám az 1. verziót, hogy legyen mit feltenni....10 perc múlva kb. így nézne ki a först: jobb alsó sarok....
nekem továbbra is egy viszonylag átgondolt, ésszerűen optimalizált darabnak tűnik.
a lényeget leírtad:
"Ez a hűtő szerintem nagyon jól meg van tervezve, nincs túlbonyolítva, az ésszerű szabályokat betartva készült..."árazása sem véletlen:
- hasonló sincs
- megnézték azt a határt, ahol a potenciális vevő még szívja afogát, de zsebbe nyúl....ha megvetted, a venti tápcsatlakozókkal nagyon vigyázz!!!
valami elmebeteg kerén szerkesztette őket. (lagalábbis az idáigii acc. plus-oknál.)
könnyű rossz helyre dugni, tápot, ventit kinyírni. jól gondold át, mit és hová. (5-7-12v, mint aug 20-án, össze-vissza...)és a házban a szellőzést is át kell majd gondolnod, (a berakás után persze), mert biztos másfelé fog menni a meleg, mint idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest