- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Elég vicces amit írsz, mert játékhoz GPU kell nem 100 ezres proci. Jelenleg 2600K-m van és GTX 1070-em, 1440p-en 110 fps-sel vitte a Doom 2016-ot, de anno most kijött Wolfenstein is 80-90fps-sel fut.
Én arra reagáltam, hogy " Tegyük fel valaki bf1 multizna fullhd-n 60-100fps között" - mert erre bizony nem kell 500 ezret költeni akkor sem!
-
NandorHUN
addikt
No offens, de elég idióta vagy, ha 60fps-ses FHD-hoz kiadsz félmilliót a gépre.
Persze, ha mindnből a legújabb kell, akkor mehet az is, de totál felesleges, kidobott pénz:
i7-2500K 20K
8Gb mem - 9K
Alap - Z-s alap ~ 25k
Táp (új) - 15k
Ház -15k
Egér bill - 15k
GTX 970 kari 60k
Procihűtő: 12K
HDD: 15k
Monitor: 60k (Fhd 60fps)És tessék: [link]
Amiből érdemes újat venni az a táp,egér meg esetleg a monitor.
Ez így ~ 260 ezer és bőven jó FHD 60fps-re. Minek vennél 100 ezres procit meg mindenből legújabb agymenést? Pénzt lehet szórni persze, de ha ennyi pénzt elköltenék egy gépre, amennyit írtál akkor igényeket is ahhoz igazítanám.
Nem reklámozást miatt írtam, mert nem ilyen CPUm, GPUm van és nem is FHD-ben játszok már pár éve, de ezek a hülyeségek, hogy "fél milliót kell költened egy rendes PC-re", mindig megfogják a tekintetem, mert elég nagy ostobaság.
-
Puma K
nagyúr
Ismerősnek CPU szempontjából valamilyen szinten időtállóbbnak gondolt 6mag/12szálas R5 1600 rizsát néztem (i7-tel a birtokomban i5-ről cserélve eléggé ajánlott a 4-nél több szál a simább futtatás érdekében multis címeknél a jobb felhasználási élmény mellett), horror árú 16GB-nyi DDR4 RAM-mal
, 4GB VRAM-os GTX 1050 Ti-vel, hogy azért valamilyen szinten nézzenek már ki a játékok... mindezek mellé Samu EVO 250GB-os SSD + 1TB-os HDD-vel, IPS paneles 1080p felbontású azt hiszem 24"-os monitorral, világítással rendelkező billentyűzetet, normális Logitech kábeles egeret, meg még ami kell a géphez hogy menjen használhatóan: be!quiet torony hűtő, 3db Artic PWM-es 120-as venti, Corsair ház stb-stb de tényleg semmi extra és így nézem, hogy 400k Ft körül jött ki a történet
Ezért jobb szeretem alkatrészenként cserélni a gépben lévő komponenseket, mert úgy nem tűnik fel milyen összegeket dobálok ki arra hogy ha kedvem avagy kedvünk van szórakozzak maximum vagy ésszel beállított maximumhoz közeli grafika mellett egyedül vagy barátokkal a neten az éppen aktuális preferált-kedvenc játékban
-
DNReNTi
őstag
Haha, jogos
Telefonert se vagyok hajlando 100-nal tobbet adni, es minimum 3-4 evig hasznalok egyet. Amugy igen, en a 400k-t csak a gepre ertettem, monitor es periferiak nelkul. Ezek a RAM arak is ... Kb 5 eve a laptopomba ~18k volt a 2x8GB memoria. Laptopba!Oke, hogy volt inflacio. szarabb a dollararfolyam, meg hasonlok, de ezek arak akkor is erthetetlenek szamomra...
-
Most 10k-n vitázunk mikor a difi 160k...
A legtöbb embernek van monitora az elmúlt 5-10 évből, ami akár használható is, feltételezem, meg egere és billentyűzete. De ha csak egy sima monitort nézek, 24 colos AOC van 35k körül fullHD-ban, mellé egy 8k-s Bloody a4tech egér és egy 6-7k-s billentyűzet és kész. De kukacoskodni mindig könnyebb, és nagy számokat írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest