- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #96 üzenetére
Textúra pack-ot hagyjuk a föld alatti ártizikút texalációjával...
Persze egyszer hozzászoksz valamihez nehéz visszaszokni azt aláírom, de igazság szerint eleve ott kezdődik hogy simán belehet lőni minden játékot hogy jól menjen egy x2-n is.Egyedül a gta4 aminek nem elég 2 mag. De annál meg olyan randa a grafika az élsimitás hiánya miatt hogy ingyen se kéne. -
djculture
félisten
válasz
Alpachino #94 üzenetére
Mivel engem a multi nem igazán érdekel mivel csak felidegesít hogy egyesek a levegőbe járnak mert istenek csalásba, singlébe meg nulla lag igy ez a része nem érdekel.
Elég sok ember van igy hogy elég neki az egyjátékos kampány, nem szereti a várpisti csaló tobzódást. Maximum ha multizok akkor régi vagy ingyenes címmel, ott nem buli a csalás ezeknek az arcoknak. Meg nem is divat játszani. -
djculture
félisten
válasz
Alpachino #92 üzenetére
"Összességében most is elmondhatjuk, hogy Full HD-hoz és a fölé, a játékok többségében inkább egy izmos VGA, mintsem pedig egy erős CPU szükséges."
Ez el is mond mindent ami játék ügyben van, x2 270-en nyomtam minden játékot amíg a második gépem felújitás alatt volt. Játékokban annyit vettem észre hogy pl 60fps helyett lett 52fps és ehhez hasonló.. -
TGWH
őstag
válasz
Alpachino #78 üzenetére
Ezt mondd az amd fanoknak, akiket nem zavar a játéktesztekben lévő min. fps szám
én csak azt néztem, mert számomra az a logikus, hogy ha játékra kell (szeretnék már pár éves, illetve nemsokára megjelenő játékokat futtatni ha szabadidőm engedi), akkor a min. fps-t nézem. Lehet hülyeség, de szerintem ez mutatja, mennyi ereje van a procinak... nekem így logikus, most ha emiatt +25 ezret kidobok egy procira, hát így jártam, majd jobban spórolok
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #69 üzenetére
Oké pénteken lett meg a legkisebb fx 4100, azzal nyomok minden játékot két hd5870-el 1920x1200-ba 50fps-nél kevesebbet még nem láttam úgy hogy mindent szokásom felnyomni.Akkor hova kell 2500k? Ja hogy 50 helyett legyen 55fps? Maradjunk annyiban lehet kisebb cpu-val is játszani. A második gépembe egy hd5850 van meg egy x2 270 azon is megy minden 1080p-s felbontásban, a gta4 és bf3 multi fogja meg csak már írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-6400
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest