- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #96 üzenetére
Textúra pack-ot hagyjuk a föld alatti ártizikút texalációjával...
Persze egyszer hozzászoksz valamihez nehéz visszaszokni azt aláírom, de igazság szerint eleve ott kezdődik hogy simán belehet lőni minden játékot hogy jól menjen egy x2-n is.Egyedül a gta4 aminek nem elég 2 mag. De annál meg olyan randa a grafika az élsimitás hiánya miatt hogy ingyen se kéne. -
djculture
félisten
válasz
Alpachino #94 üzenetére
Mivel engem a multi nem igazán érdekel mivel csak felidegesít hogy egyesek a levegőbe járnak mert istenek csalásba, singlébe meg nulla lag igy ez a része nem érdekel.
Elég sok ember van igy hogy elég neki az egyjátékos kampány, nem szereti a várpisti csaló tobzódást. Maximum ha multizok akkor régi vagy ingyenes címmel, ott nem buli a csalás ezeknek az arcoknak. Meg nem is divat játszani. -
djculture
félisten
válasz
Alpachino #92 üzenetére
"Összességében most is elmondhatjuk, hogy Full HD-hoz és a fölé, a játékok többségében inkább egy izmos VGA, mintsem pedig egy erős CPU szükséges."
Ez el is mond mindent ami játék ügyben van, x2 270-en nyomtam minden játékot amíg a második gépem felújitás alatt volt. Játékokban annyit vettem észre hogy pl 60fps helyett lett 52fps és ehhez hasonló.. -
-
djculture
félisten
A passkmark programon alapszik, manapság avval mérik a cpu erőt.
Ez dob egy számot és hozzárendelve megvan a bolti ára a procinak.
Ennek a kettőnek a viszonya ad egy arányszámot ami annál jobb minél nagyobb, azaz minél nagyobb passmark cpu mark számot adó procit minél olcsóbban kaphatunk a boltba.
A csúcs procik:A 2500k proci ár érték aránya: [link]
-
djculture
félisten
válasz
Alpachino #69 üzenetére
Oké pénteken lett meg a legkisebb fx 4100, azzal nyomok minden játékot két hd5870-el 1920x1200-ba 50fps-nél kevesebbet még nem láttam úgy hogy mindent szokásom felnyomni.Akkor hova kell 2500k? Ja hogy 50 helyett legyen 55fps? Maradjunk annyiban lehet kisebb cpu-val is játszani. A második gépembe egy hd5850 van meg egy x2 270 azon is megy minden 1080p-s felbontásban, a gta4 és bf3 multi fogja meg csak már írtam.
-
djculture
félisten
Most perpillanat még mindig annál tart az Intel hogy majd erőből a cpu megold mindent, de a világ meg nem erre fele megy. Szerintem már most is kezdik ők is felismerni azért az ivy-nél már a beépített megoldást kezdték el javítgatni. Cpu erő már eddig is elég volt nem az gyenge láncszem a történetben.
-
djculture
félisten
Bármilyen hihetetlen perpillanat az amd hosszútávú stratégiája a jobb. Nem a cpu erő számít most se már mondtam. Ha nem lenne diszkrét vga az intel tönkremenne a saját intel graphics megoldásának gyengeségei miatt. Minden elemző azt mondja a diszkrét vga-k márpedig szépen lassan egyre drágábbak lesznek és évről évre egy alsóbb kategória elfog tűnni a piacról aminek a helyét a beépített megoldások veszik át. Ha az intel nem alkot valamit normális beépített megjelenítőt vagy nem vesz egy hozzáértő brigádot/nvidia/ elég sok baj és bosszúság érheti.
-
djculture
félisten
fx4100 helyett trinity ja vegyen új lapot is az ember megint.. Épp azt akarok venni egyik havernak, az a szint elég azért lapot nem fog cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest