- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Főleg akkor, ha egy adott frissítés nem is érinti az adott videokártyát és a felhasználó nem is használ olyan programot, ami miatt belenyúlnak egy játékba.
Nekem speciel hiába raknak bele egy videó driverbe mondjuk virtuális környezetet mondjuk egy Minecraftba, ha se VR-t se Minecraftot nem használok. Néha veszem a fáradságot és elolvasom mit változtatnak egy driverben és az esetek 98%-ban se az én hardveremet nem érinti se nem használok olyan játékot. Csak full feleslegesen esik neki frissíteni 600 mb adatot a semmire. -
Robitrix
senior tag
Mondjuk soha nem értettem, hogy miért ülnek forditva a lovon vagy miért a farok csóválja a kutyát?
Értem ez alatt, hogy miért a grafikai meghajtó program próbál egyenként alkalmazkodni a játékok optimalizáláshoz hetente átírva, mikor jön egy új játék és miért nem a játék fejlesztők optimalizálják a játékot a grafika lehetőségeihez. Ha most kiadnak 5000 új játékot, akkor még 500-szor átírják a grafikai meghajtó programokat, hogy támogassa a játékok egyed megoldásait???? -
Kolbi_30
őstag
Nem kell állandóan frissíteni... Ha rendben működik valami nem kell frissítés.
-
regener
veterán
Jöhetne már egy WHQL driver is, abban valószinűleg kevesebb hiba lenne.
-
El Diabl0
tag
Egyszerűen nevetséges, hogy még mindig képtelenek egy normális drivert írni.
-
Hoho
tag
RX580 - szintén köddé vált a hang ...
-
törölt tag
Feltelepitettem, és nincs hang hdmi -n, a "hangkártya" sincs telepitve, nincs is a listán, mintha fizikailag megszünt volna.
RX570 a kártya. -
slmSIG
tag
".....illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is.."
Ez nem igaz!
Sem ez, sem az egyel előtti NEM megy fel PL. a R5 3400G -vel szerelt PC-k re!
Kiírja a telepítő, hogy NEM talál megfelelő hardvert!
....mondjuk meg is kérdezném miért? Ennyi volt az APU -nak? Kész, el lehet felejteni, vagy mi? -
Molyzsa
aktív tag
Úgy sincs új kártya az új játékokhoz (mert a játékosok nem hoznak annyi lóvét a gyártóknak mint a csákányosok), úgyhogy indulhat a retro optimalizáció a régi kis kártyákra... este nyomok is egy kis Quake III Arenat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest