- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
Ezért érdemes figyelni az ITX topikot. Picit naprakészebbek vagyunk. alogoutazújpéhá
-
Kronos3000
senior tag
9-10e körül lehet venni néhány,elég kevés helyen.Nem ér ennyit.
-
zetor2000
őstag
válasz
LeslieG Jr. #9 üzenetére
Az a sit az shit lesz
-
zzola
titán
-
Steve1207
veterán
Látom sokaknak feltűnt, hogy régebbi ez a hűtőcske. Anno egyébként nézegettem, nagyban hajaz a CM Gemini 2-re (volt ilyenem és nagyon bírtam), viszont sokkal jobb árban volt az ID. Bár 2 éve, amikor megint rámtört a hűtőláz láttam, hogy nem sok árbeli különbség, plusz menők voltak a kompakt vízhűtők, így mondom várok kicsit. Cserébe elkezdett szökni a vízhűtő ár, az IS-60 meg kifutott készletekről. Na azóta is elvagyok a gyári intellel gond nélkül
-
chess001
aktív tag
Figyelem: Friss és pontos hírek olvashatók(, ha a fórumtagok szerkesztik)!
Az a baj, hogy nagyon mutatja a PH szintjét. Beküldik a reklámot, aztán kirakják... Én már évek óta nem innen tájékozódom, pedig a hőskorban szinte az angol nyelvűekkel együtt jöttek ki tesztek, ismertetők, nem csak reklám-reklám, meg elkésett, máshol sokkal jobb tesztszerűségek... Sajnos mutatja a magyar infopiac marginális szerepét is. Az is vicces, hogy amikor a PH fórumtag VGA-ját tsztelte, mert neki még nem volt az az új Nvidia... -
Pipó
őstag
Most ért be az a sok innováció, mint a radeonon, amit a szerző ígér.
-
meszi3
tag
Update: so this item popped up in a press-release news-feed. however, the product has been around for a long time already. It might have been updated, re-released or mistakenly added to the press feed. Regardless, we'll leave this post as is for now.
olvasható a guru3d honlapján
-
ViZion
félisten
szvsz kapott lefogatót az újabb socketekhez és kész is az "új" kúler. Hát nem csodálatos?
-
Skynet258
veterán
Lol hát ez most hogy?
-
HookR
addikt
Ők is akarnak egy szeletet a tortából. A hasonlóság ebben a méretben pedig egész egyszerűen a tervezési kényszerekből fakad. A CPU-k fölötti 'légtérhasználat' (keep-out zone) és a hőcsöves hűtők gyártástechnológiája is behatárolt, így ami eltérés, az lényegében a stilisztikára, a felfogatási mechanizmusra és a ventilátorra korlátozódik.
-
LeslieG Jr.
őstag
Úgy érzem itt sit van a palacsintában.
Annyira nem ismert az ára, hogy már kapni sem lehet sok helyen ezt a hűtőt.
-
Fred23
nagyúr
Időutazóktól sok teszt van már róla, ITT az egyik.
-
törölt tag
Mi ebben az újdonság? Felhívnám a figyelmet a post dátumára: [link]
-
Azt nem értem, hogy szinte 100%-ban ilyen hűtő már létezik és nem egy gyártótól. Miért jön még egy, ami semi extrűt nem nyújt, nem is olcsóbb..? Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest