- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Pár AAA cím várható a közeljövőben metalra, amíg nem lesz elterjedt nagyon, addig le fogják szarni financiális okokból. De ezt írtam fentebb is.
Senki se szeret több platformra fejleszteni.(#25) azopi74: IMGtec marha nagy cég, és elég jó piaci helyzetben vannak. Ezen kívül tényleg nem olyan egyszerű egy GPU architektúra mint egy CPU. Biztosra veszem hogy maradni fog a társulásuk.
-
quailstorm
félisten
válasz
VaniliásRönk #17 üzenetére
Még 3-4 év és csak olyan iPortable cucc lesz piacon, ami gyárilag támogat Metalt. Most meg a LASSÚ átváltás nehéz évei következnek.
Így megy ez, a piac lassan követi az eseményeket, mert a biztos profitra mennek.SGX meg nagyon más architektúra, több iPortable cuccban meg még az dobog.
-
quailstorm
félisten
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Hát ja, nekem is ez ugrott be elsőre...
Bár ha mögé írod hogy S3 savage akkor tán megkapod amire vágysz. Nekem 32MB-os Savage4-em van.Az Apple ötletét pedig nagyon díjazom.
Kár hogy SGX-re nem találtak ki valami hasonlót, ami mindkettőn megy. Mert így a gigantcímeken kívül a többi marad ugyanúgy évekig OpenGL ES hagyományos futószalag, mert az megy i4-5S és az olcsóbb mert csak egyet kell leprogramozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest