Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Még ezek után is fenntartom azt az állításomat, miszerint: "Remélem érzed a különbséget egy telekommunikációs szabadalom megalkotása és egy téglalap szabadalmaztatása között? Míg előbbi dollármilliókba/milliárdokba kerül és sok éves fejlesztéssel abszolválható, utóbbit azért nem olyan nagy dolog "kitalálni"! (persze ha egyáltalán ők találták ki)".
Mert szerintem a formavilág is fontos dolog, de én valahogy férfiként inkább a hardvert nézem, és annak tudását! (Az iphon is jó lenne, csakhát a rendszer ami rajta van, kicsit túl korlátolt) A stílus is fontos, de nem a legfontosabb a világon! A divathóbortok pedig nem igazán hatnak meg! Dehát izlések és pofonok!
U.i.: Hazudni nem szokásom! Van hogy tévedek, de tudatosan nem hazudok, főleg mivel semmi előnnyel nem jár számomra! Nem leszek sem több sem kevesebb attól, ha megnyerek itt egy szócsatát!
-
sirály12
őstag
Bár igaz magát a szabadalmat nem olvastam végig agolul, de án ebből kiindulva írtam amit írtam: "melynek 25 szabadalma gyakorlatilag teljes mértékben lefedi a ma használt okostelefonok felhasználói felületének összes fontos elemét, ugyanis a 8,223,134-es szabadalomban szerepel az e-mailtől a kamerán át a multi-touchig minden, amivel egy felhasználó szembetalálja magát egy ilyen készüléknél. "
Szerintem ez etikátlan!
-
sirály12
őstag
Ezt olvastad már? Ha igen, talán rémlik, hogy amit itt levédett évek óta használjuk, és más cégek munkája van benne! Ebből semmit sem az apple talált ki! Akkor miért is védte le, ha nem a szabadalmi trollkodás miatt? És ezt a bagást véded?
Tetszik ez a rendszer, csak nehogy levédjék a kereket, mert mehetsz gyalog mindenhová, vagy a levegőt, mert akkor fizethetsz minden lélegzetvétel után! -
sirály12
őstag
Nagyszerû. Az almának nincsenek szabadalmai, tehát nem baszogat senkit a mobilpiacon.
De vannak szabadalmai, pl.:
- fekete téglalap
- fekete téglalap kijelzővel
- fekete téglalap kijelzővel és 1 gombbal
- csomagolás
más most nem jut eszembe! Van egyáltalán?Remélem érzed a különbséget egy telekommunikációs szabadalom megalkotása és egy téglalap szabadalmaztatása között? Míg előbbi dollármilliókba/milliárdokba kerül és sok éves fejlesztéssel abszolválható, utóbbit azért nem olyan nagy dolog "kitalálni"! (persze ha egyáltalán ők találták ki)
Az amerikai szabadalmi rendszer nem normális!
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged