- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GPU-ról beszéltem, és írtam is, hogy nagyjából (árban főleg).
#466: Őszintén szólva nem tudom. Szerintem vastagon benne van az, hogy az AMD-ben valahogy mindig benne volt az olcsóság érzése, az Intel pedig magasabbra pozicionálja magát. Előbbivel elveszne az "életérzés" faktor.
Emellett nyilván van rengeteg észérv is, hiszen talán már a C2D is magasabb teljesítményt nyújtott alacsonyabb fogyasztás mellett, mint AMD-s megfelelője.
Tegyük hozzá még azt, hogy az Apple (szerintem) legerősebb PC üzletága a notebookoké. Az AMD pedig a mai napig nem tudott igazán ütős mobilprocit kihozni (persze ez változóban van).
-
válasz
pakriksz #451 üzenetére
Gyakorlatilag az összes irodai gépben ilyen, vagy inkább rosszabb GPU van. Nézd meg pl. ezt: [link]
A speckója nagyjából megfelel a mininek. Akkor most a Dell, és a többi gyártó gépe is 80 ezret ér szerinted?
(#459) pakriksz: oké barátom, akkor kimondom a varázsmondatot: mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Jah, az amúgy ne zavarjon, hogy egy Core i5-ös proci önmagában 50-ezerbe kerül.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #435 üzenetére
Bocsánat, elnéztem. A másiknál van 1.
-
Nem a szépségről beszéltem, az nem mérhető objektíven. A méretre utaltam, ugyanis a miniatürizálásnak bőven van felára (ami egyébként a Mac mini esetében nem is jelentős).
Mint ahogy az is pofátlan csúsztatás, hogy otthon összegányolt géppel hasonlítotok össze egy brand gépet. Ez megint az alma vs. körte eset.
Tessék:
[link] 201000 Ft. 1 év garival, oprendszer nélkül.
[link] 276000 Ft. 1 év garival, oprendszer nélkül.
Na akkor most mi van?
-
Nem passzív, de semmi hangja nincs. Ha ugyanezt el akarod érni egy normál atx géppel, akkor is a zsebedbe kell nyúlnod.
#111: Ha ehhez hozzádobod az alkatrészek, és az oprendszer árát, akkor már ott is vagy a mac mini áránál. Az pedig nehezen számszerűsíthető, hogy mennyit kellett utánaolvasni, boltba járni, megrendelni, szerelgetni, pedig ez is költség (elveszett szabadidő). Persze sok ember számára ez hobbi/élvezet, de ők a kisebbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Könyvajánló
- Asztalos klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest