- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
-
dekoninck
aktív tag
Helló, és SSD helyett a Seagate Momentus hibrid lemezekkkel van valakinek tapasztalata? Ebben 8 GB SSD (cahce?) van, de úgy tűnik, hogy ez is sokat gyorsít akár még az indításnál is.
-
dekoninck
aktív tag
Én kiköhögtem az árat és vettem egy Macmini servert, kifejezetten azért, mert már elegem volt a bár ha szép, de nagy és zajos alumínium Cooler Master házba épített régi gépemből.
A célom az volt, hogy ne foglaljon helyet, de legyen egy stabil háttér, kellemes multimédiagép.
Tapasztalat: csendes. A reklámfotók letisztultsága szöges ellentétben van a valós helyzettel, a kábelek ott vannak a szemem előtt, bár vehetnék még wireless egeret, és akkor eggyel kevesebb lenne.
Az OSX-től azt vártam, hogy megváltoztatja az életemet, így is történt, megutáltam az egészet, az iTunes-iPad szinkronizálást meg az iPhotot, a furán antialiasolt fontokat. Konkrétan rettegek, hogy hova, mikor teszi a fájljaimat és mikor fogja letörölni az egészet egy "szinkronizáláskor", mint azt tette az iPad-del. Kurvára nem "just works", bírom, pl. mikor a csak ikonos GUI gombok felett nincs tooltip - ezt hogyan használná pl. az apukám??? Az iTunes új verziója meg konkrétan okádék, a változtathatatlan méretű album artokkal.
Persze vannak jó szoftverek, de vannak ilyenek a Windowson is, amit nem használok, és végülis mindent el tudok végezni az Ubuntun. Az elsődleges gépen az Ubi-s laptopom továbbra is.Maga a mini persze szép és csendes, ennyivel több, mint egy hasonló, nem feltétlenül sokkal olcsóbb egyéb desktop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Starlink
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest