- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
amiben szerintem nincs igazad:
- nem hordozható (Ez nem notebook hanem mini)
- nem bővíthető (Mit kell bővíteni memórián és a háttértáron kívül?)
- nem elég erős (Nem játékra készült, így ezen felül nagyon kevés dolog van amire az i5 ne lenne elég.. a qaudcore i7-ről ne is beszéljünk)
- ha hordozni akarod vegyél notebookot, csak ott nincs apple ökoszisztéma, ha pedig nem is kell, akkor felesleges is hozzá hasonlítani, mert nem érzed át a lényegét, hogy miért adnak ki emberek ennyivel több pénzt rá.Aki pedig "villantani" veszi meg, és nem azért, mert jó minőségű, kiforott a szoftveres háttere.. hát.. az elég gáz.. ez kb. olyan mint nyáron a balatonparton kűrtőskaláccsal csajozni... tapasztalat, ilyen is csak nálunk van..
-
Parallaxis
addikt
Hordozni nem akarom, tovább bővíteni sem, ellenben kevesebb mint a fele a villanyszámlám, mióta lecseréltem és még gyorsabb is, mint a régebbi gépem.
Az más dolog, hogy én a régebbi desktop gépemnél is a zajmentes és márkás megoldásokat favorizáltam, így az a gép 400 feletti összegbe került. Persze 1,5 évvel később 200-at sem adnak érte, így inkább félretettem vésztartaléknak
, ezzel szemben a Mini még 1,5 év múlva is kis veszteséggel adható el, mert értékállóbb és cserélhető az akkori nagyobb konfigra. Ha így nézem, akkor olcsóbban bővíthető
-
Nem passzív, de semmi hangja nincs. Ha ugyanezt el akarod érni egy normál atx géppel, akkor is a zsebedbe kell nyúlnod.
#111: Ha ehhez hozzádobod az alkatrészek, és az oprendszer árát, akkor már ott is vagy a mac mini áránál. Az pedig nehezen számszerűsíthető, hogy mennyit kellett utánaolvasni, boltba járni, megrendelni, szerelgetni, pedig ez is költség (elveszett szabadidő). Persze sok ember számára ez hobbi/élvezet, de ők a kisebbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házasság, esküvő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI Cubi NUC 1M-072BCZ - wifi6E - 16GB DDR5 / 500GB SSD Win11 Pro
- Gigabyte A520M K V2 + Ryzen 7 5700x + 32GB 3600MHZ Ram
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD 500GB HDD RTX3070 8GB!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest