- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz gabe8719 #291 üzenetére
Mi mindent hoztam fel az alma vedelmeben?
A meggyozesrol annyit, hogy provaltam mar a konkurenciat, ezek utan dontottem az Apple mellett. Probaltam a windows, a linux OS-eket, aztan jott az OSX, jo par evvel ezelott.Probaltam symbian, android, windows mobilt, mai napig hasznalok egy regi Samsung Blackjack 1-et, az iPhone mellett.
Tudod a targyalomtermes peldad azert nem allja meg a helyet szerintem, mert egy dolog, valamit atvenni, es azt tovabbfejleszteni, es megint mas valamit 1-1-ben lemasolni.
Gondolj bele, te millio dollarokat olsz egy eszkoz kifejleszteseben, evekig tartott a tervezes a OS megirasa, rengeteg penzt koltottel erre, es jonnek bizonyos konkurens cegek es kevesebb mint fele akkora koltsegbol fele annyi ido alatt lemasoljak a te sikeres termekedet ugy, hogy a megszolalasig azonos a ket termek, es a te sikeredet pofatlan modon lovagoljak meg, akar a design-t, a csomagolast, vagy a felhasznaloi feluletet nezve.Teged nem duhitene?
Ez a helyzet az iPhone, iPad, de meg az iPod eseteben is, az iPod klonoknal.
Szerintem erossen etikatlan lepes volt a konkurenciatol...A 2G-rol meg nem huztak le 5 bort, ugyanis kulsore a 3G mar teljesen mas volt, valamint a negyedik generacio sem hasonlit mar az elso generaciora. (sajnos, mert szerintem az elso lett kulsore a legszebb)
A hu...zdmeg erzest en valamennyi termeknel ereztem, pedig van nehany iPod, iPad, Mac, es iPhone a birtokomban.
-
Touch-ko
őstag
válasz gabe8719 #289 üzenetére
2007 ota a korzo vonalzo eredmenyei:
-IPhone-gondolom nem kell irnom rola semmit.
-MacBook Air- az egyik legjobb ultra notebook, SSD-vel,
-iPad- szerintem ide sem kell semmit irnom
-OSX ( leo, snow leo, lion, es hamarosan a mountain lion). Ez negy Uj OS 5 ev alatt... Viszonyitaskepp, a Windows 2007 ota a Vistat es a 7-et mutatta be.
-Intel procira valo atallas
-AppStore- azota erre is egy uj iparag epult, a knokurencia is atvette ezt a megoldast..
-Magic trackpad, Magic mouse. Utobbirol annyit, hogy rengeteg ceg gyartott egeret a varazseger mintajara.Kapasbol 7 olyan dolgot irtam le ami nagy valtozas volt es 2007 utan kovetkezett be. Vajon ez ido alatt a konkurencia (nehanyan a masolason kivul) mit mutatott fel az informatika piacan?
Termeszetesen ez lehet, hogy valakinek keves...
-
IX0S
csendes tag
válasz gabe8719 #146 üzenetére
„A konkurenciát pedig nem elnyomni és lehetetlenné kell tenni, hanem felnőni hozzá, majd felülkerekedni rajta - kizárólag a tisztességes verseny keretein belül!”
Erre egy példát tudnék felhozni a fotózásból.
Az Apple a profi fotóst jelképezi, aki tanulta a szakmát. Egy képet rendesen megtervez (mélységélesség, expo idő, megvilágítás…) majd elkészíti a tökéletes képet.
Az Android a tucat fotósok köre. Digitális géppel nyomják, nem számít az expozíció szám, mert a memóriakártya elbírja. Közben a nagyoktól elles néhány rég lejárt közhelyet: naplemente, bogármacro-k… Több száz kép közül a fotósunk talál 2-3 véletlen jól sikerült képet, amivel fórumokon rajolhat.
A laikusok elsősorban a tetszetős hatásvadász képekre csapnak le, és elvakultan állítják, hogy igenis felnőtt a nagy fotósokhoz…
De ne feledkezzünk meg a műértőkről, aki a sok „szemét” között csak megtalálják a művészfotót!
A végső konklúzió: kinek kihez kell felnőni???Ja! És még mindig droidos vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest