- One mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
Kellemetlen látni, hogy az amerikai hülyeség Európába is kezd beszivárogni...
RTX ON
-
pakriksz
őstag
Ez az a szabadalom ami évek óta benne van a telefonokban, és az epl valamikor tavaly védte le látva hogy ez még nincs levédve. Van ennél aljasabb tevékenység?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
Daffchy
őstag
Úhhh ez nagyon beteg...
A probléma már ott kezdődik, hogy ki az a kretén aki ilyet engedélyezett levédeni...
Esetleg "3,5mm Jack telefonon jobb felül"-t nem szeretnék levédeni? -
-
bok92
addikt
lol,wow...
-
Robertoq
őstag
Ez az egész csak azért pofátlanság, mert ők meg szépen lenyúlták az értesítési területet (nem érdekel, hogy nem az androidon volt először, de ők vitték sikerre). Ehhez kapcsolódik:
Google filed for patent on Notification Bar in 2009, patent still pending
Csak azt nem értem miért tart már kb 3 éve levédetni? De az biztos, hogy amint elfogadják - és most tuti felgyorsul - iOS alatt búcsút inthetnek a funkciónak
-
zooole
senior tag
válasz Brutális eb #40 üzenetére
lassan már senki mást nem tud, csak a HTC-t perelni. Arra leszek kíváncsi.
Samu párti vagyok, de a HTC-nek tényleg köze nincs az Apple "találmányaihoz"
-
Brutális eb
addikt
HTC tudhatott valamit,hogy egy ideje karika unlock van
Nem kell sok és néhyány elveteműlt almácska fanocska is elpártól az ilyen ügyecskéik miatt.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
daniel909
addikt
OMG! erre itt a hír hogy új kamerafeloldó rutinja lesz az ios 5.1-nek ami wp7 nyúlás. ez már tényleg szánalom.com
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
=Mentor=
őstag
Nem vagyok egy Apple fan, de szerintem igazuk van. Miért nem alkalmaz valami más megoldást a Motorola? Vagy ha ez tetszik, fizessen érte... Mivel a Moto már a Google kezében van, nekik ez amúgy is aprópénz lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Remélem ebbe beletörik az alma... Pofátlanság mindenért szabadalmat kérni, sőőőt engem is beperelhetnének, mert hasonló mozdulatokkal szoktam a hátsómat törölni
...képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét...
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
Lassan mindenkit beperel az Apple.
duree54
-
Totheground
addikt
És kezdődik
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
HardRic
addikt
Hogy már több, mint három éve érintőkijelzőt használok, azt kell mondjam, Nokia 5800-n megismert fizikai csúszkát elhúzós megoldás volt a legjobb feloldás. Utáltam azt a kacatot, de ebben nagyon jó volt, liszenszelhetné tőlük a többi gyártó.
-
spawn21
veterán
Istenem, ez annyira vicces. Mint a gyerekek, "MEG MONDALAK ANYUNAK!!"
s24U+15p
-
Syl
nagyúr
Szerintem ez az ügy (is) az amerikai szabadalmi rendszerről állítja ki a bizonyítványt...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
...a motonak meg fizessen mindenki aki mobil telefonnal kommunikál....mert hogy ezt ők találták ki....aztán majd utána jön csak az hogy ki mit meg hova huzigál rajta..!!
-
Cyberpunk
félisten
Nem mindegyiken a Note-on például nem ilyen csuszkás, hanem az ujjad kell kihúzni a körökből. De amilyen körmön fontak az ügyvédek, gondolom ezen is találnának copyt.
Kéne nekem is egy ilyen ügyvédgárda bármit meg lehetne tenni utána.Hope was the right choice, and it always will be.
-
daniel909
addikt
akkor a sony ericssonnak sem ártana átírni a képernyőzárat. egyedül a htc feloldói vannak teljes biztonságban, még jobb is mint az almás megoldás.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
XP NINJA
őstag
azért a samsungokon is apple fajta van.
-
joey04
titán
Gondolom senki nem látta az eredeti iPhone bemutatóján azt a részt (vagy leginkább az egészet), amikor Jobs ezt mutatta be. Az egyik legnagyobb elismerést ez kapta (Na jó, pl a scroll nagyobbat). Innentől nincs miről beszélni szerintem. Másik példa amivel kapcsolatban idióta facepalm képeket szoktak beszúrni, csomagolás. Bizony ezt is koppintják rendesen, és az Apple rengeteg pénzt és időt öl bele, pl. Vagy amikor az ios 4-nél 1-2 pixelnyit eltolták az ikonokat. Ilyen apróságokra figyelnek. Ez bagatell? Legyen. Akkor nem kell lemásolni, használni. Vagy ha mégis, akkor nem kell meglepődni, hogy nem tetszik az Apple-nek.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
"az amerikai gyártó EP1964022 sorszámú szabadalma egyértelműen leírja a képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét, mely így kizárólag az Apple készülékeiben alkalmazható"
Ennél egyértelműbbet, hova?!Elolvastad rendesen a cikket, vagy egyből jöttél flame-elni?
"(értem ezalatt a sok pereskedésre költött pénzt, amit fejlesztésre is költhettek volna)"
csak hogy előbb kitaláltak valamit, amire qrva sokat költöttek, amit levédettek és most nem szeretnék, hogy lenyúlják a fejlesztést.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Szánalmas.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
feliks
senior tag
válasz markymarky #17 üzenetére
Csak egy háózati szabvány egyértelmű dolog. dokumentált anyag.
a formatervi hasonlósági perek meg az ilyenek egy kicsit más tészta.[Be Happy]
-
zooole
senior tag
Apple sem angyon tud új dolgokat kitalálni. Számomra ez a zavaró. Mostanában több energiát fektetnek pereskedésbe, mint az eszközeikbe.
Szerintem marha unalmas az iOS kinézete, már évek óta ugyan az. OWAIT! Jött egy lehúzható notibar
Elgondolkodtató, hogy a droidos készülékeken sokkal többet változik, fejlődik mind a design, mind a rendszer maga. Én marhára örülök, hogy nem csak az elhúzhatóunlockot használhatok, hanem egy rakat másikat. Face unlock-al meg nem csak villogni lehet hanem nagyon hasznos is.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ennek sose lesz vége.
-
callmeakos
veterán
NEM UNJÁTOK BAKKER??
All→M8
-
djculture
félisten
Várom már hogy mikor perelik be azokat akik merészeltek nem Apple telefont venni..
-
feliks
senior tag
"...az amerikai gyártó EP1964022 sorszámú szabadalma egyértelműen leírja a képernyőn megjelenő ikon elmozdításával történő rendszerfeloldási műveletét, mely így kizárólag az Apple készülékeiben alkalmazható.."
Azért arconpaskolnám egy lapáttal azt, aki egy ilyen általánosítás levédését engedélyezte..
Nem flamekeltésként írom, teljesen független az Apple-től is tulajdonképpen, de egy olyan cég, aki ilyen undorítóan bánik a konkurens cégekkel a tisztességes versengés helyett, és hasonlóan a saját vásárlóival is, az megérdemli(megérdemelné) a bukását. Jobban összetartó, értelmesebb emberekből álló világban valószínüleg az ilyen mentalitással rendelkező cégek ellen a saját vásárlói is összefognának, és a cég(ek) elleni kritika gyanánt nem vásárolnának a gyártótól terméket, amíg az az üzletpolitikáján nem változtat. Én ezt teszem mióta elkezdett olyan dolgokért pereskedni az Apple, ami nem is feltétlenül az ő szellemi tulajdona.. Mindezt írom egy iMacről, aminek az utódja is valamilyen PC jellegő dolog lesz. abból a megfontolásból, hogy nem támogatok pénzzel egy olyan céget, ami nem a fejlesztésben jeleskedik, hanem annak hátráltatásában(értem ezalatt a sok pereskedésre költött pénzt, amit fejlesztésre is költhettek volna) Lesz majd egy jó kis Hackintosh..
[ Szerkesztve ]
[Be Happy]
-
SkyLaci
őstag
hogy lehet ennyire görény az apple? minden más gyártóba beleköt, és még a saját vásárlóit is lehúzza az irreális árakkal. (az nem kérdés hogy jó az amiket csinálnak, viszont pofátlanok)
-
Telomanikus
senior tag
Most komolyan...egy képernyőzár.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Ez már undorító... Motoval is kikezdenek ha már Samsungal nem bírnak..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
hunter84
aktív tag
Itt azért szerencsére az a helyzet, hogy ezt a kifogásolt "szabadalom"-sértést elég könnyű lesz orvosolni, elég egy szoftverfrissítés, szóval kirakatból eltűnő Motorolákat senki ne vizionáljon.
Az is látszik, hogy Google igyekszik áttérni másik kijelzőfeloldó mechanizmusra (egy kis gyűrűt huzigálsz a kijelzőn, á'la HTC), így a jövőben ez biztosan nem lesz gond egy telefonnál sem.
És ha már szabadalom, akkor ez már valóban nevezhető annak: [link]
-
Apika
addikt
Ha mindhárom keresetben nyerni fognak, akkor - kis túlzással - nem fogjuk tudni feloldani az érintőkijelző zárat sok telefonon...
-
V.T.CS.
senior tag
rohadt alma.
-
FRENK1988
veterán
OMG! már ilyet is levédenek?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek