- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Remek strategia a Samutol. Az apple hatalmas penzen felepitett piaca is neki tejel, valamint azert apple konkurenskent is nagyon sikeres, hogy a piac azon resze is neki tejeljen. Nagyon bejott nekik most az okostelefon/tablet orulet
-
bob011
aktív tag
válasz
talpalavalo #16 üzenetére
A Samu így is jól jár azért.
-
talpalavalo
aktív tag
Az utolsó mondat nagyon tetszett
Az Apple több csúcskategóriást processzort rendel mint amennyit m,aga a samu a saját telefonjaiba belepakol
Tanulhatna az Apple-től
-
eos30d
aktív tag
Akkor végül is a z apple samsung....vagy a samsung apple...
-
eos30d
aktív tag
Akkor végül is a z apple samsung....vagy a samsung apple...
-
Gengi
senior tag
Nos igen. Tényleg helyesen egészítetted ki. A "JÁTÉK" őrület mindent elad
.
Egyszer ültem a buszon (3 hónapja) pont találkoztam egyik rég nem látott ismerősömmel. Éppen Angry Bird-öztem( Baromi ritkán játszok) csak pont akkor nyomtam. Meglátott észrevette az SGS-em. Majd szólt ,hogy mutassak már neki valami játékot. Rajta volt az Asphalt mondom jól van megmutatom. Egyből szólt a fiának ,hogy gyere már nézd meg. "Apa alig várom ,hogy már így irányítsam". Majd elmondta ,hogy ő csak játékra vette...
Morden#
A francba.
-
peterk
senior tag
Nem csak vásárlási kényszer ez, hanem a közösségi viselkedési formák áalakulása. Pár éve még a fiatalok sms-el kommunikáltak egymással, most meg facebookolnak, msn-eznek, skypeolnak. Két éve azt se tudta senki idehaza, hogy mi az a facebook, most meg 2 millió magyar account van regisztrálva.
Emellé tedd oda, hogy a mobil hardver eljutott arra a szintre, hogy a telefon játékgépként is bevethető, és máris megvan egy nagyon széles réteg, amelyik a közeljövőben akar okostelefonra váltani.
-
Gengi
senior tag
Csak ,hogy egy grafikonból indulnak ők is ki ,ami meredeken megy fel. Valami nagy dolgot kell idén megtenni ,hogy tudják tartani a darabszámot. Én ezt az egészet egy kicsit a gazdasági válságnak tudom be. Az emberek legatyásodtak ,de a megszokott vásárlási kényszer megmaradt. Nem maradt pénzük új kocsira ,de a luxust igénylik. Így a mobiltelefonok felé fordultak ,ami jóval olcsóbb mint egy kocsi. Nha mindegy nem is éri meg erről beszélni. Sajna nincsenek részvényeim
.
De majd lesz ami lesz
. Költekezik a világ
.
-
zack
nagyúr
Elvileg rohamosan bővül az okostelót használók tábora. 2011-re is ezt jósolják.
Ez a jövő, nem vitás, és ameddig meg nem reked az új fícsörök implemetálása, addig a minőség csak másodlagos lesz (sajnos). Ahogy megrekednek, jön majd az a vonal, ki csinál megbízhatóbbat, minőségibbet. Mivel mással nem lehet majd fenntartani az érdeklődést azonos árszinten. Ha ez sem lesz járható út, jön majd a drasztikus árcsökkenés, illetve az árverseny.
2011-ben még kizártnak tartom bármelyik verziót, de 1-2 éven belül telítődni fog a piac, ha maradnak a drasztikus eladási statisztikák. -
Gengi
senior tag
Azért az a kemény ,hogy ha idén megtorpan az okostelefon /tábla biznisz és ugye azért van rá lehetőség nem is kicsi. A mai telefonok is nagyon jó minőségűek és hatalmas tudásúak. Nem feltétlen fog mindenki (Kivéve a megszállottakat ) cserélni idén. Illetve hatalmas számokkal dobálóznak tervekben. Pl.: Ha így megszámolom 400 milliót igértek össze a gyártók erre az évre. A világon 6 milliárd ember él. :S... Azért a csúcson meg nem olcsók ezek. A kiszolgálók meg jól beleugranak a lufiba. De mi lesz akkor ,ha nem lesz rá szükség? Mondjuk biztos ők tudják...
-
zack
nagyúr
Gondolom tudnak valamit, amit mi még nem.
Nem csodálom hogy slágertermék. Persze nálunk irreálisan drága a fizetésekhez képest, de ez nem az Apple hibája. Kint jóval nagyobb réteg engedheti meg magának, ezért is csak a szegényebb országokban gondolják státuszszimbólumnak.
Mindenesetre, ha a hír igaz, lassan jobban meg fogja érni a Samunak az Apple keze alá dolgozni, mint a saját termékeivel foglalkozni. -
sagesz93
addikt
aztán ki fogja megvenni?
már mindenkinek apple lesz
-
Syl
nagyúr
Meddig akar még növekedni ez az Apple?
-
Black Dragon
addikt
4x-es mennyiségű processzor?
Kiváncsi vagyok bírják e a terhet...mármint a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest