Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Már mindent kispóroltak belőle, jacket, a dual simet is e-simmel oldották meg. És a kamera kilóg a hátlap síkjához képest. Az L alakú telep marha jól hangzik hogy "mi mindent megteszünk", ez tény.
Egyébként számomra eléggé kirajzolódni látszik ennek a gépnek a fogyasztási karakterisztikája. Készenlétben, kis használat mellett oké (sőt több mint oké, nagyon jó), de ha process igényes dolgot csinál vele valaki akkor nyeletlen balta. Azoknak hoz kiemelkedő üzemidőt akik inkább passzívan használják.
A kis aksinál lehet trükközni az alapjárattal, de ha valaki tapossa a gázt akkor nincs mese, kellene a kraft.
Kiváncsi lennék például 20 perc videotelefonálásra. Vagy másfél óra navigálásra, közben random pár hívás.
Vagy fél óra process igényes játék mennyit eszik ki belőle. A sima telefonálás is tud fogyasztani, különösen ha szar a térerő. Ilyenkor a proci csíkszélessége rohadtul nem számít mert a rádiónak kell a nyers áram.
Ezért jobbak a nagy aksis telók, mert kiegyenlítettebben bírják sokáig, nincs olyan hogy az egyik júzernél 6 óra a másiknál meg 3."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz csatoth79 #1306 üzenetére
Köszönöm. Ez Iphone vonalon kiemelkedően szép eredmény, gratulálok hozzá.
Egy szóval nem írtam hogy hiteltelen vagy, de ez kéne legyen az alap mindenkinek hogy képet linkel. Ez így működik mindenhol. Ne legyél már paranoiás, még egy hajbókolós szmájlit is odabiggyesztettem a végére, pont hogy elkerüljem hogy ezt gondold.
Ez a kép különbözteti meg Rizsaország Propagandaminiszterének élménybeszámolóját a fizikai valóságtól, ha már mindenki szakmai topikot emleget. Esetleg ha navigálsz valamikor, küldhetnél egyet arról is, mert az szokott szippantani, illetve ha közben beszélsz is.wesder - "
Majd 3k-s2658mah akkutól egyébként ez egy jó eredmény"
Szerintem is az, fáj látni, hogy mit tudna ez a gép egy 3500 körülivel, ami simán elfért volna benne.[ Szerkesztve ]
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz csatoth79 #1287 üzenetére
Lehetne ezekről valami screenshotot kérni? Ez amit leírtál, nyelvtanilag akkor is tökéletesen helyes és igaz, ha 3 perc youtube-ot és 6 másodperc játékot foglal magába.
Az ilyen képernyőidős - üzemidős topikokban alap hogy linkelnek képet a felhasználók."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz kovbandi82 #967 üzenetére
Én már csak azt nem értem, hogy ha a felhasználási szokások ilyen szórást mutatnak, és az Apple évről évre a legjobb telefont akarja letenni az asztalra, akkor miért nem egy pesszimistább számításból indulnak ki, és tesznek bele 3500 mAh-s akkut? Ez egyáltalán nem számít extrém nagynak méretileg, és ha valóban takarékos a soc, akkor egy ilyen (droidos berkekben átlagosnak számító) aksival világverő lenne. Miért nem akar +15 dollárért letarolni minden telefont? Így egy nyolcvan rongyos Lenovo P2-ről kétszer feltöltöd, és utána még elmész vele dolgozni. Ha Steve maximalista volt, akkor miért nem maximalisták most is? Ez olyan támadási felület, amit ekkora tőkével és árréssel a zsebükben balkézzel félálomban kivédhettek volna, erre mindenki erről csámcsog. Mintha egy 300 lóerős autóban 20 literes tank lenne, mondván hogy alapjáraton alig fogyaszt, és különbenis mennyi benziknút van már.
Lehet hogy a fanatikusoknak mindegy, de vajon hány embert vesztenek amiatt, hogy az akkuidőn hezitálnak, és végül vesznek egy Huaweit ami kétszer ennyit bír?szerk - nem beszélve arról, hogy ha valaki egy aksit 30-85% közt használ, akkor sokkal tovább bírja az évek során. Ugyanakkor vészhelyzetben ott a kraft. Egy 2600-as aksit ki a fene tud 30-90% közt használni akár? Tuti ez is szarrá fog menni egy-másfél éven belül mert csutkára van filézve minden nap. Választhat a júzer, hogy vagy naponta többször etetgeti, vezetékes telefont csinálva a félmilliós cuccából, vagy mobiltelefonként használja, és egy év múlva kocok aksit cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz kovbandi82 #955 üzenetére
Pont a sziamiaúk tudnak ilyen 10+ sotokat.
-
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
válasz #55517184 #859 üzenetére
Abból, hogy 3-4 óra sot-ok jönnek össze, számomra az derül ki, hogy az Apple-nál a fejesek nem használnak napi szinten iphone-t. Ha használnák a saját terméküket, éreznék hogy ez kurva kevés. A készenléti fogyasztás rohadt fontos egy falióránál vagy egy elemes termosztátnál ezt aláírom
-
Blizzardking
őstag
Nézegetni kell ezt, nem használni. Minden jel erre vall.
szerk - atok666 - mondom én
Hutchdb - Miért nem veszed vel a kapcsolatot innen a fórumról valakivel aki saját állítása szerint megoldotta, és kérdezed meg tőle hogy csinálta? Szerintem ez vinne előre, nem?
Mindenkinek - ha van két fizikai sim slot, amikben úgy cserélgetem a simkártyákat ahogy akarom, 3 másodperc alatt, és van az e-sim, ami egy slot elhagyásával jár, de ebből semmi előnyt nem kovácsolnak, például nem raknak aksit a helyére, és pain in the ass procedúra e-sim-et cserélni, akkor én mint felhasználó miért ne az elsőt válasszam gondolkodás nélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 3D nyomtatás
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...