- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheBikerider #551 üzenetére
Nem mondhatod, hogy trollkodtam... Normálisan foglaltam állást a készülékkel kapcsolatban is. Szóval rám ne panaszkodj Sőt megmondassal se vádolhatsz, mert nem hoztam fel se más gyártót, se az ár, semmi...
Ha mindenképp kell valaki, akinek be szeretnél szólni, görgess fentebb
Szerk: így kerek, és látod béke van így is
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomson67 #545 üzenetére
Megfogalmaztad a saját igényeid. Most erre mit mondjak?
A piac diktál. A usert is lassan majd figyelembe veszik. Eljön majd a Te időd is.
Sőt talán egyszer ráébredünk, hogy kevesebb online, több offline.
Na én most oFF, van ennél bizony fontosabb is mint az iPhone....[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TheBikerider #542 üzenetére
Te melyik csoportba tartozol ezzel a hozzászólással? Ez a cukkolócsoport? Szándékos hergelés, flame?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tomson67 #497 üzenetére
Most az fáj itt, hogy nem kapott plecsnit, de ettől függetlenül leírta a telefon összes jó, kiváló tulajdonságát?
Mert a készülék rendben van, ez tény, vannak viszont olyan tényezők, amik inkább az ársáv megcélzása kapcsán okoznak hozzászólásokat.
Ez eddig is így volt, ezután is így lesz.
Firtatták itt az aksi kérdést is, tény lehetne nagyobb is, mert azért 1 napos üzemidő, hát nah. Ha jó a szoftver, márpedig ezt mondják a userek, meg jó az optimalizálása is, és ott a 7nm, akkor erre simán rá kellett volna startolni, és esetleg innovatívabb jelleggel megküldeni az üzemidőt.
Én pl akkor simán azt mondanám, hogy na, végre, ők (is) megcsinálták.
És simán lehetne annyival vastagabb akár a készülékház. Én mikor először megjelent a "Max" név kapcsán azt hittem, na jön végre egy nagy aksis iPhone... 'oszt nem gyött'
Hozzáteszem azt is, hogy nekem nem szimpatikus az iOS, sok összetevős, hogy miért, nem szidom a rendszert, mert nem használom napi szinten, nem visz rá a gondolat se. Aki használja, és szakmájához szükségesnek érzi, pénzt is keres vele, azt nagyobb mértékben meg is értem. Aki ebben találta meg a számítását, azt is megértem.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Én ebben egyáltalán nem lennék biztos, sőt azt mondom legalább akkora utópia abban bízni, hogy az Apple jó lesz és sose épít a big datára, mint az, hogy a privacy oly' fontos nekik...
Álszentség azt gondolni, hogy ők márpedig nem.... Így egy picit magyarázkodós a dolog, pedig neked nem kell ezügyben.
@.Szaki.: 2-2,5év múlva ez már gyártásban sem lesz, de már jövőre sem, így újan nem biztos, hogy sikerül beszerezni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Mindig van egy jó magyarázat, ezt szeretem az Apple felhasználókban
Ezek a dolgok addig jók, amíg véletlen egyszer megdőlnek, és kibukik valami hiba... Akkor kellemetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Fryskitt #290 üzenetére
Nem kell ennyire komolyan venni mindent... Tőled elnézést, ha ennyire megzavart a hétfői napon.
Majd több komolysággal fordulok az élet felé... Hogy szép, szürke unalmas hétköznapokat élhessek át a közeljövőben....
Ha valami nem szimpatikus, görgess tovább... Redukáljuk minimálisra a felesleges köröket.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
][ a képet, amin az a szöveg áll, hogy hátravinni agyonlőni, töröltem....] Elnézést
@gyuromoj: Ez mindenki számára remek hír, jó vásárlást Szegény mutert jól átvágjátok a palánkon azzal a kuka kijelzős kivitellel..
Az a másik, hogy lenézed azokat, akik nem veszik meg drágán ezt.... Őszintén, azért egy normál keresettel rendelkező is képes erre félretenni... Én is vehetnék, de nem veszek, mert nem ezt preferálom...Ettől még viszont Te nem leszel több... Főleg az ilyen kijelentések után.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #261 üzenetére
De ezt mindenféle elfogultság nélkül mondod, ugye?
-
Graphics
Jómunkásember
"A mára legendássá vált Steve Jobs-i filozófiából a cupertinói cég mára sokkal inkább csak a gazdasági sikeresség kulcsát tartotta meg, a valódi innovációt kevésbé. "
Ez a mondat fogott meg, és ezzel tudok nagyon egyetérteni... Kifulladt részemről, sose voltam oda értük, csak Jobs munkássága és életútja az, ami számomra kultikussá teszi AZ Apple-t.
De nem a jelenkorban. Az árazás nem nekünk való... Én ennyiért munkaeszköznek használható autót vettem kb...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976