- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lil21
csendes tag
Jesszus. Rémálmaim netovábbja. ><
A másik a leöntés. (Tavaly leborítottam a Macbookomat joghurttal, másnap már a pesti szervizben volt oda-vissza futárral szervezve vidékről. Olcsóbban megúsztam új alkatrésszel, mintha máshová vittem volna, és a garancia is meghosszabbodott.)Őket tudom linkelni, náluk láttam ilyen bejegyzéseket múltkor, ami szembejött a törött hátlapról itt illetve a kameráról itt. (Oké, az egyik X, de na.)
Volt róla pár sor:
"Két megoldásunk van a törött hátlapú iPhone-ok javítására. Az egyik a fentebb leírt mód: a készülék teljes szétszedését követően célgéppel leválasztjuk az üveg hátlapot, és újat ragasztunk a helyére, és cseréljük a kamerafoglalatot. Ez viszonylag hosszadalmas munka, cserébe költséghatékonyabb, mint a komplett készülékházcsere, ami szintén megoldható, és ez esetben teljesen gyári kiépítésű marad a készülék is."
Érdemes megkérdezni őket, mit tudsz kezdeni a telefonnal, cserélhető-e, vagy lehet-e bármit kezdeni.Amúgy meg lehet kérdezni, hogy sikerült szegényt szétzúzni...?
-
-
Nekem pl a híváslista görgetésnél "vajsima",de egyébként nem szoktam máshol sem észrevenni,hogy szakadozna.Talán akkor,amikor megnyitom a böngészőt és nyitok egy új ablakot,akkor néha laggol,de nem mindig csinálja azt sem.Tököm tudja miért,mi az oka...nem is érdekel csak neked írom le,mert még mindig rugózol rajta.
-
-
-
CharlieDrop
veterán
-
-
-
Iphone 8-cat nem hasonlítanám annyira hozzá,mert az még mindig egy erős hardverrel szerelt teló,viszont ezekhez képest gyenge kijelzővel. Ezáltal az animáció sokkal smooth-abb lehet. Sőt!Ez is benne lehet a pakliban. Az XS -ben annyival nem erősebb a hardver,viszont sokkal durvább a kijelző felbontása.Ezt ugye meg is kell hajtani valaminek. Ezek is fontos tények.
Fontos az alkalmazások”milyensége”is...rengeteg dologtól függ(het) egy esetleges szaggatás/lagg...
A nagyobbik lányom 6s-e is lagentesebb,vajpuha működésű még mindig,mint EZ.
De engem nem érdekel,mert nem olyan egyszerű ám ez a kérdés és nem lényeges számomra.Nekem belefér,mert voltam más platformon is és ott sem jobb.Sőt!
Szerintem ne rugózz rajta.
De ha nagyon zavar,akkor cseréltesd. -
Van “mikrolagg”
De mindig is volt.
Elég régóta használok iphone-t és androidot is mellette.
Mindenhol van..csak a mértéke más.
Így van! Az ingerküszöb fontos,mindenkinek más. Ez a legmegbízhatóbb rendszer szerintem,de attól még ez is csak egy mini számítógép. Ne legyen túl nagy az elvárás,mert nem fogsz olyat találni,ami nem laggol... -
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest