- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naya
csendes tag
Az én xs-em 3x volt kint mire cserélték. Először visszadobták, hogy nincs semmi baja. Másodszor szintén visszadobták úgy, hogy a bécsi úti icentre által lefuttatott teszten a telefon audióhibát mutatott, amit rá is írtak a szervízlapra. Végül addig “hisztiztem” és fenyegetőztem az apple supportnak, hogy cserélték.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez csak ebben az országban (vagy néhány országokban) van így, pontosan, ahogy írod is. ugyanilyen a szarszung is, főleg a tévéivel.
Nézhetetlen, felhős hibára azt mondja, hogy belefér, németben ugyanezért két seggnyalás és villásreggeli közben kicserélnek mindent azonnal.
Az országgal van baj. -
-
Lazika
senior tag
Hívott az Apple Caretől a faszi, ahogy megígérte. Tudnak a hibáról, és ezt egy szoftverfrissítés javítani fogja. Persze nyugodtan elvihetem szervizbe a telefont. És tuti, hogy új iphoneként állítottam be??? Mondom képzelje igen és még bétáztam is az sem oldotta meg a hibát. Ez elvileg egy senior aple cares volt. Igazából erre számítottam. Megy majd szépen Húsvét után szervízbe.
-
martinkeet
aktív tag
Öcsém szintén UK-ben él.
XS-t modemhibával szó nélkül cserélték Neki, majd rá pár hétre a csatlakozója sérült meg, de a telefon belső részén valahol. A töltő csatlakozóját karcolta valami, de gond nélkül ment a töltés. Bevizsgálás után hoztak Neki megint egy fóliás telefont, ráadásul mindkétszer egy év garanciával. Itthon csak fél évet kapsz ilyen esetekben. Én biztos, hogy szervízbe küldöm az enyémet pár napon belül. Majd legfeljebb beszámolok, ha még van egy kis türelmed. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Bocs, de az magyar ügyfélszoglálatosok olyan szinten fogalmatlanok, hogy borzasztó. Kétszer volt garanciális ügyem eddig 9 év alatt, mindkétszer át kellett nyúlni rajtuk és egy külföldivel megbeszélni a részleteket, mert nem voltak tisztában a különféle javítási- és csereprogramok dolgaival.
Az én tapasztalatom szerint ők mindig megpróbálnak lerázni – ha rájuk hallgatok és hagytam volna magam, akkor sem az iMac-emben letérdelt szériahibás HDD-t, sem az Apple Watch S0-ámban megpuffadt akkut nem cserélték volna. -
“....Viszont ilyen nincs, hogy ezmiatt a modem miatt cserélnék a készüléket...”
Gondoltam.
Esetleg hivatalos állásfoglalás van arról,hogy hibásak azok a készülékek,amik Intel modemmel szereltek?
Az Apple mondott erről bármit is,hogy akinek ez a típus van,az hibás és cserélik?
Ezt kérdezem azoktól,akik azt állítják,hogy ez hiba és emiatt cserélik.
(Hozzá tenném,hogy az enyém is Intel típusú és van mobilnetem.) -
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem wifi, térerő gondjaim nem szoktak lenni (nem tudom, hogy hozzá tegyem-e, hogy "szerencsére", azért egy ilyen árú telefonnál nem hiszem, hogy ennek a szerencsén kellene múlnia
), egyedül az van néha (jellemzően azon a bizonyos helyen), hogy a telefon azt mutatja hogy 4G-n van, de nincs adatkapcsolat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Naptár nélkül nem tudod, hogy mikor van Karácsony vagy Augusztus 20?
Egyébként pedig: Ünnepnapok naptárai az iOS és a macOS rendszerben. Első találat "iphone naptár ünnepek" keresésre. Vagy ez nem működik nálad?
(#3354) -secret-: Most megnéztem én is, tényleg nem megy nálam sem. Mondjuk eddig is megvoltam nélküle, de ez így valóban vicces.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest