- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Na kozben dolgom akadt, es jocskan lecsusztam a szerkesztesrol...
Szoval ettol fuggetlen tenyleg nem rossz az xr, nalunk parom nezte ki maganak(en droidozok) es meg van vele elegedve, mondjuk o egy 5-rol jott at, szoval ugy azert komoly az elorelepes
8-rol mar nem biztos mondjuk, hogy valtottam volna, egy bizonyos szint folott mar szo szerint csak az esztetika/spec dolgok szamitanak, olyan minimalisak a "mai" csucskeszulekek kozotti kulonbsegek.
-
Igazad van, tényleg nem lehet az összeset így kijelölni, én csak odáig mentem el, hogy összes kijelölése, de nem nyomtam rá. Nem értem viszont így, hogy mi értelme van a funkciónak, ahogy meg van valósítva, ennek így semmi értelme, mert ez gyakorlatilag az összes levél csillagozására, illetve olvasottként való megjelölésére jó csak.
Kipróbáltam, másik email fiókkal sem működik másként, icloudos email címmel sem. Ez így tényleg úgy működik jól ahogy írták, böngészőből.Amúgy van rá megoldás a gyári levelezőben is, de aki ezt így kitalálta, hát inkább nem mondok rá semmit: https://www.wikihow.tech/Delete-All-Emails-on-iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 1 / 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest