- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
válasz tuzpenge #10405 üzenetére
Hideget nem mindig szeretik ha már alacsony a töltöttség. Nekem volt hogy az 5s-em őszi időben egy hidegebb erősebb szélben a hegyen 30% körül kikapcsolt, pedig az akkuja még most is jó. Igyekszem figyelni hogy 50%alatt ne legyen ha hidegben maszkalok és akkor nincs vele gond.
-
lindermen
senior tag
válasz twinee1337 #10165 üzenetére
Melyik rendszer van fenn? Nekem is csinálta az iPad Mini, illetve máshol lehetett olvasni hogy típus független hibáról van szó, IOS 11.1.2-n jelent meg a probléma, de ha frissítesz 11.2-re, elvileg megszűnik. Nekem is megoldotta az iPad-en.
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
Szia,
Nekem iPad Mini 4em csinálta ugyanezt, feltettem rá a public betat, azóta nincs gond vele. Valami szoftveres baki lehet és talán egy sima frissítés is megoldhatja. Az érdekes az volt benne hogy ha nem is használtam akkor is csinálta, pedig magában pihent az asztalon...
-
lindermen
senior tag
válasz mrbodriakos #9647 üzenetére
Szia,
Nekem bár 5S-em van, én is csere határon voltam, de végül feltettem a 11.2 public beta-t és azóta nem mondom hogy nincs egy röccennés se, de nagyon közelíti a 10.3 sebességét és akkun is javított. Egy próbát megér szerintem mindenképpen, javaslom illetve más ötletem nincs..
[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
válasz szupermacs #8374 üzenetére
Most lementek egy kicsit az árak. Szerintetek kapható lesz még ha bemutatják az újakat? Én is egy SE-re pályázom
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Ezt látta valaki? Ez jó ár most érte, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest