- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lindermen
senior tag
válasz
tuzpenge #10405 üzenetére
Hideget nem mindig szeretik ha már alacsony a töltöttség. Nekem volt hogy az 5s-em őszi időben egy hidegebb erősebb szélben a hegyen 30% körül kikapcsolt, pedig az akkuja még most is jó. Igyekszem figyelni hogy 50%alatt ne legyen ha hidegben maszkalok és akkor nincs vele gond.
-
lindermen
senior tag
válasz
twinee1337 #10165 üzenetére
Melyik rendszer van fenn? Nekem is csinálta az iPad Mini, illetve máshol lehetett olvasni hogy típus független hibáról van szó, IOS 11.1.2-n jelent meg a probléma, de ha frissítesz 11.2-re, elvileg megszűnik. Nekem is megoldotta az iPad-en.
-
lindermen
senior tag
Szia,
Nekem iPad Mini 4em csinálta ugyanezt, feltettem rá a public betat, azóta nincs gond vele. Valami szoftveres baki lehet és talán egy sima frissítés is megoldhatja. Az érdekes az volt benne hogy ha nem is használtam akkor is csinálta, pedig magában pihent az asztalon...
-
lindermen
senior tag
válasz
mrbodriakos #9647 üzenetére
Szia,
Nekem bár 5S-em van, én is csere határon voltam, de végül feltettem a 11.2 public beta-t és azóta nem mondom hogy nincs egy röccennés se, de nagyon közelíti a 10.3 sebességét és akkun is javított. Egy próbát megér szerintem mindenképpen, javaslom
illetve más ötletem nincs..
-
lindermen
senior tag
válasz
szupermacs #8374 üzenetére
Most lementek egy kicsit az árak. Szerintetek kapható lesz még ha bemutatják az újakat? Én is egy SE-re pályázom
-
lindermen
senior tag
Sziasztok!
Ezt látta valaki? Ez jó ár most érte, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest