- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz galaxys80 #15288 üzenetére
Értem,köszi az infót.
A 4-esre le lehet tölteni a HBO GO alkalmazást nem tudod?adam_nagy : Mielőtt megvettem az i8-at és még a szériás Samsungot használtam,akkor felüdülés volt asszony leselejtezett SE-jét használni. Kivéve hogy nekem ez a kijelző már túl kicsi,pedig nincs nagy kezem.
De ahogy meglett a 8-as,és még jelenleg is használom mindkét iphonet,már érezhető a 8-hoz képest hogy lassabb,darabosabb néha de nem sokkal.
Ettől függetlenül szerintem nem rossz még ma sem a régi SE.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz galaxys80 #15211 üzenetére
Nincsen, de nem is írta feltételnek, meg én SIM nélkül szeretném használni a későbbiekben.
De kicseleztem amúgy a kis almát.
Bejelöltem, hogy bejelentkezek később, majd az App Store-on belül végül be tudtam jelentkezni úgy, hogy nem szarozott már közben.Azért köszönöm!
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #14119 üzenetére
Egészségedre, további szép napot!
(#14121) galaxys80: Nem nem tudom, nem akarom. Tegnap mondtam, hogy lezártam a témát, és nem kívánok tovább foglalkozni vele, pláne nem azért, mert neked esetleg nem tetszik valami. A többit tegnap leírtam.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #14112 üzenetére
Attól, hogy te nem vagy hajlandó elismerni, attól még igaz, ne nevezz hazugnak, mert ha azt állítod, hogy nem igaz amit mondok, azt kikérem magamnak! Pont letojom, hogy mennyire vagy Apple fanboy, én is az vagyok, attól még ami igaz, az igaz! Részemről lezártam a témát, nincs kedvem megint acsarkodni veled...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz galaxys80 #14105 üzenetére
Tudom, hogy fizikailag nincs benne home gomb, a home gomb helyén lévő ujjlenyomatolvasó és gombnak látszó valami romlott el természetesen, értsd jól. Nem mondanám, ha nem a saját szememmel látom a hibajelentő lapokat. Természetesen mindenkinek megvan a joga arra, hogy azt hisz el, amit akar, nekem pedig nem célom meggyőzni senkit, én tudom mit láttam. Ha valaki nem hiszi el, az nem az én problémám és nem is igazán mozgat meg.
-
-
veterán
-
veterán
-
-
aujjobba
addikt
válasz galaxys80 #9934 üzenetére
Jaj ne, kezdődik!
- nincs youtube letöltő
- franc,és ingyenes zene stream?
- az sincs, apple music van, spotify, stb
- franc. akkor hogyan tudok iOS-en zenét torrentezni?
- sehogy
- csába, xar az iOS!Ne vegye senki magára, viccnek szántam!
Csak ugye volt már pár ilyen beszélgetés errefelé.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest