- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
galaxys80 #15288 üzenetére
Értem,köszi az infót.
A 4-esre le lehet tölteni a HBO GO alkalmazást nem tudod?adam_nagy : Mielőtt megvettem az i8-at és még a szériás Samsungot használtam,akkor felüdülés volt asszony leselejtezett SE-jét használni. Kivéve hogy nekem ez a kijelző már túl kicsi,pedig nincs nagy kezem.
De ahogy meglett a 8-as,és még jelenleg is használom mindkét iphonet,már érezhető a 8-hoz képest hogy lassabb,darabosabb néha de nem sokkal.
Ettől függetlenül szerintem nem rossz még ma sem a régi SE. -
válasz
galaxys80 #15211 üzenetére
Nincsen, de nem is írta feltételnek, meg én SIM nélkül szeretném használni a későbbiekben.
De kicseleztem amúgy a kis almát.
Bejelöltem, hogy bejelentkezek később, majd az App Store-on belül végül be tudtam jelentkezni úgy, hogy nem szarozott már közben.Azért köszönöm!
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz
galaxys80 #14112 üzenetére
Attól, hogy te nem vagy hajlandó elismerni, attól még igaz, ne nevezz hazugnak, mert ha azt állítod, hogy nem igaz amit mondok, azt kikérem magamnak! Pont letojom, hogy mennyire vagy Apple fanboy, én is az vagyok, attól még ami igaz, az igaz! Részemről lezártam a témát, nincs kedvem megint acsarkodni veled...
-
Diokhan
addikt
válasz
galaxys80 #14105 üzenetére
Tudom, hogy fizikailag nincs benne home gomb, a home gomb helyén lévő ujjlenyomatolvasó és gombnak látszó valami romlott el természetesen, értsd jól. Nem mondanám, ha nem a saját szememmel látom a hibajelentő lapokat. Természetesen mindenkinek megvan a joga arra, hogy azt hisz el, amit akar, nekem pedig nem célom meggyőzni senkit, én tudom mit láttam. Ha valaki nem hiszi el, az nem az én problémám és nem is igazán mozgat meg.
-
-
-
-
aujjobba
addikt
válasz
galaxys80 #9934 üzenetére
Jaj ne, kezdődik!
- nincs youtube letöltő
- franc,és ingyenes zene stream?
- az sincs, apple music van, spotify, stb
- franc. akkor hogyan tudok iOS-en zenét torrentezni?
- sehogy
- csába, xar az iOS!Ne vegye senki magára, viccnek szántam!
Csak ugye volt már pár ilyen beszélgetés errefelé. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az almás vállalat egy rendkívül kompakt méretű készüléket dobott piacra. A külső már ismerős, a belső pedig bivalyerős, a kamera és az üzemidő is dicséretes. De vajon ez elég lesz a sikerhez?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest